Mennyire kell fejlettnek lennie egy 9 hónapos babának? Attól tartok kissé el van maradva a társaitól.
Figyelt kérdés
A ti 9 hónapos babátok hol áll a fejlődésben? Mind a mozgás, mind pedig a szellemi fejlődése érdekelne. Esetleg meg tudnátok mondani mekkora a baba súlya, cm-je? Nagy babák tényleg lassabb fejlődésűek?2011. febr. 25. 19:25
21/22 anonim válasza:
SZia, Áronnak hívják a drágámat, nálunk meg aznap éjjel csak én szültem éjféltől, reggel 6 ig :-) itt nem volt front:-)
persze nappal már szültek, meg éjfél előtt egy kismama ő volt a szobatársam. AMúgy 2:25 kor látta meg a napvilágot:-)
Találkozásunkon felbuzdulva, csináltam anyatanyán egy fórumot, 2010 májusban szültünk címmel, ha van kedved gyere oda.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, regisztráltam, de nem találtam a fórumodat. Másik névvel regeltem ott..
2011. febr. 28. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!