Létezik, hogy 4 hónapos babám enni szeretne anyatej helyett?
előfordulhat h érdekli az evés, és persze tetszik neki ahogy benneteket lát enni. De ha van tejed, akkor hidd el, neki az a legjobb ha szopik, illetve ha kanállal adod neki az sem baj...miért ne. De azért mert tetszik neki a kanál, meg a kajcsi, ne hadjátok abba a szopit, és még a hozzátáplálással is várnék a helyedben.
Sok sikert
Én 4.5hónaposan kezdtem a hozzá táplálást,lévén,mert nagyon mozgékony a babám és már karcsú volt neki a tejem,meg azért is ,mert annyira hosszú folyamat a kóstoltatás.És ha ügyesen csinálod,szépen lassan akkor még egy éves koráig simán a fő étkezések a cicik.Nálunk is,igaz neki már az ebéd fő étkezés,de ezt ő alakította így.Én úgy csináltam,hogy kb 4hónapos volt mikor megkínáltam alma lével.Adtam neki pár napig aztán alma répa lével,ezek minden naposak lettek-délelőtt kapta.Kb egy hónap múlva már rostosan is kapta,és nem sokra rá a híg főzelékeket.Érdekes de nekünk nagyon jó dokinőnk van és ő is mondta,hogy nyugodtan adjam neki.szép egészséges mozgékony babám van-pl.6hósan már felállt és csak úgy kotor..én ezért is döntöttem a mellett,hogy muszáj elkezdeni.Pl az öcsém volt úgy,hogy 5hónaposan egyik napról a másikra abba hagyta a cicizést és anyámnak egy hét alatt komplett étkezést kellett vele megoldania,úgy,hogy előtte nem evett mást.Azt mondta borzalmas volt,így én úgy döntöttem miért ne.A régi időben már 2-3hetesen kaptak alma levet a babák,még sem lett semmi bajuk.Azóta igaz sokat változott a dolog,de sztem már nyugodtan megkóstoltathatod vele az almát,répát ,narancs leveket...ha gondolod segítek szívesen.Nálunk is reggel szopi van ,délelőtt gyümi tejpéppel,12-13körül ebéd-főzi,délután szopi este tejpép vagy főzi+szopi és olyan éjfél körül is szopi.Mi sem hagytuk el csak ismerkedjen új ízekkel.Én sok olyan anyától hallom,hogy kivárta a 6hónapot és nem akar mást enni a gyerek,sztem a 4hónap körüli kor a legjobb ilyenkor érdeklődnek a legjobban .Az enyém már kiabál mikor csinálom a kaját,nagyon szereti.De ezt neked kell érezni,és ne hallgass senkire.Te döntsd el mi a jó a babádnak,ne én és ne azok akik azt mondják 6hónapig várjál.Érezd.
7hónapos baba mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!