Séta=éjszakai jól alvás? Minden nap sétáltok?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre ha lent vagyunk napközben csak egy félórát is, akkor jobban alszik éjszaka? Szerintetek ez így van? Mik a tapasztalatok?2011. febr. 25. 11:09
1/7 anonim válasza:
Nekem is sokkal jobban alszik a kisfiam, de még csak 2hónapos, és ilyen hidegbe nem merem kivinni, azóta rosszabbak az éjszakák
2/7 anonim válasza:
Biztos van gyerek , akire ez hatással van, mert a jó levegő és a mozgás elfárasztja.
Mi minden nap megyünk, ha az idő engedi, kint vagyok 1-1,5, néha 2 órát is.
De lányom így is katasztrófális alvó....
3/7 anonim válasza:
Nálunk nem.....2 gyermekem van.Minden nap kinnt vagyunk,még sem alszanak jól.Illetve a lányom 18 hós korától éjjel alszik sétától függetlenül.
4/7 anonim válasza:
Nekünk a nap hangulata függ tőle, az alváson sajnos nem segít.
5/7 anonim válasza:
mi minden nap levegőzünk, időjárástól függő, hogy mennyit, de mindig ébred éjszaka.
6/7 anonim válasza:
Minden nap sétálunk, de ha néha kimarad, mert esik az eső, akkor is jól alszanak.
26 hós, 4 hós kislányok.
7/7 anonim válasza:
Nálunk egyáltalán nem függ össze.6 hónapos kisfiam van,mi falun lakunk,van két hatalmas komondorunk,és ha egyedül vagyok itthon a babával,tőlük nem nagyon tudok kimenni a kapun babakocsival.Nyilván meg tudnám oldani valahogy,de nem erőltetem,főleg mivel még elég hidegek vannak.A kisfiam 3 hónapos korától egyszer ébred enni,de akkor is reggel felé,és utána visszaalszik 10-11-ig.Ébren van 2-2,5órát,majd újra alszik két órát.Nyugodt,kiegyensúlyozott,mosolygós kisfiú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!