Éjszakai megváltozott alvás?
Figyelt kérdés
Másnak is volt olyan, hogy eddig jól alvó babája (úgy értem éjjel max. 1x kelt fel, evett, aludt tovább), egy idő után áttért arra, hogy 2-3 óránként felébred, eszik kicsit és alszik tovább? Most lesz 4 hónapos. Akinek volt ilyen, mitől volt, és mikor változott újra?2011. márc. 4. 20:47
1/5 anonim válasza:
nekem ebben a korban óránként kelt...aztán utánna vettünk altató tusfürdőt (jonsons), borostyán lánc, vacsira főzi ... midnet kipróbáltunk (kb 6 hós korában) pontosan nem tudom mitől ,de most már így csak 1körül, és 4 körül kel. már ezzel is meg vagyok elégedve! 9 hós lesz.
2/5 anonim válasza:
Kisfiam, 5,5 hónapos koráig 3 óránként kelt fel enni. Felkelt evett és már aludt is. Amikor már 3 étkezést sikerült kiváltani nála (tápszeres volt ezért 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást)akkortól átaludta az éjszakát.
3/5 anonim válasza:
2-6 hós korig aludt egész éjszaka, onnantól ébred, változó mennyiszer. most 15 hós.
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi most pont ebben a helyzetben vagyunk. Nálunk a fogácskák is "besegítenek", úgyhogy mi vettünk borostyán láncot, na azóta ugyan nem ébred fel mindne félórába órába, viszont 3 hónapos koráig egyszer evett hajnal 3-4 körül, mostanában 2-3 alkalommal is felébred! És nehezen is alszik vissza, mozgatja a fejét, kezét lábát, ezt pedig annak tudom be, hogy most tanult meg nemrég hasra fordulni. De igazán aludhatna már egy jóízűt, mert miodnent megadnék, ha legalább 3-4 órát egyben aludhatnék:):)
5/5 anonim válasza:
Mi is ugyanezzel, küzdünk. A kislányom másfél hetes kora óta 1X kelt fel éjjel, és kb másfél-2 hónapos korától elkezdett 3 óránként kelni. Annyi változott ez idő alatt, hogy a kisasszony olyan lusta, hogy elalszik a cicin és nem szívja ki az adagját, ezért a védőnő tanácsára a lefejt tejet adom oda neki, mert nevetségesen keveset hízott ahhoz képest, hogy rengeteg tejem van. Most már 3 hónapos múlt a kislányom, és magától kezd minden vissza állni, bár még van h éjjel felriad de ha adok neki cumit megsimogatom, hogy a közelség, szeretet érzete meglegyen rögtön visszaalszik. Gondold, végig, hogy mi az ami változott az életetekben ahhoz képest amikor többet aludt, és úgy hátha sikerül neked is megoldani! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!