Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek babám szobáját...

Szerintetek babám szobáját díszítsem ilyen figurákkal?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik, csak véleményekre vagyok kiváncsi mennyire "menő"? Feldobja-e a szobát?

[link]

2011. febr. 24. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Én papírra kinyomtatnám ezeket és kész. Nulla ft-ból megvan.
2011. febr. 24. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem tetszenek, bár van ami kicsit bénán néz ki, de a többség szép munka.

Mindenesetre én is elmentettem a könyvjelzőim közé, talán rendelek majd!

Az előttem válaszolónak: Papírból kivágni azért nem egészen ugyanaz :)Főleg, hogy ha elérhető magasságban van, a gyerek pillanatok alatt széttépné. A kislányom is sokszor simogatja, "nézegeti a kezével" a falán lévő hasonló dekorgumi képeket!

Üdv.

2011. febr. 24. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Pedig én is színes kartonból csinálok neki falidíszeket. Van kisteknősös arról van is valahol képem az elkészülte után. Sima kétoldalú ragasztóval fel lehet rakni és bármikor leszedhető.

Jelenleg a Dora a nagy kedvenc, már háromnegyedében kész, csak még Beni istállójához nem találtam megfelelő méretű képet :) Mondogatja melyik kicsoda, mutatja, hogy a róka nem lopkodhat stb :)

Az én lányom egyáltalán nem bántotta.

2011. febr. 24. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem maga az ötlet jó, nekem is tetszik ha a fal ki van dekorálva, de az, hogy a levegőben "lóg" pl. a micimackó vagy bármelyik figura, az kicsit bután néz ki. Sokkal szebb ha egy erdő, vagy virág a fűből kinőve, egy napocska vagy felhő dísziti a falat. Egy kicsit életszerűbb és gyerekközelibb.

Remélem érthető voltam. Pont ma voltam az Ikeában, szemeztem egy falra ragasztható matrica szerüséggel. 1000 Ft volt, dombocska, zsiráffal, napocska, meg több figura, talán pillangó, nem emlékszem pontosan. Több féle képpen fel lehet ragasztani.

Nekem az jobban tetszik, mint ezek a Disney figurák. Ezeket mi felnőttek erőltetjük rá a gyerekre.

2011. febr. 24. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem díszítsd figurákkal!Sokkal szebb lesz.

Én most lettem kész a babám szobájával.Nagyon szereti a falon lévő díszeket (nálunk is Micimackó és barátai vannak, csak épp hungarocellből).Mondjuk én magam készítettem, így tele lett az egész fal:)Az összes ismerősünknek megtetszett, úgyhogy mindenki a babaszobát dekorálja otthon.

Szóval hajrá!

2011. febr. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!