Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lejjebb kellett rakjuk a baba...

Lejjebb kellett rakjuk a baba ágyát, mivel díszitsem ki, hogy n legyen a tele támlájú fej és lábvége kopár?

Figyelt kérdés
2008. nov. 2. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a nővérem babáinak csináltam üvegfestékkel kis figurákat!Mici mackóékról..Tettünk belőle a szekrényre és a pelenkázóra is!Szerintem nagyon szép és vidámmá teszi a szobát!(mintákat könnyen találhatsz a neten)

2008. nov. 2. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen képeket, csak jó színes legyen:-) Lehet az papír, matrica, üvegmatrica, poszter,szivacsfigura, bármi..
2008. nov. 2. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Modjuk kivághatsz egy nem használatos ágyneműhuzatból akkora formát ami befedi, pl paplanhuzat és varrhatsz rá kötőt esetleg kétrétegben és akkor közé lehet szivacsot is és odakötheted..

Van világítós, meg purhabbol készült csillag felhő stb, de azt szerintem lecsupálná onnan.

2008. nov. 2. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni dequopage-remélem jól írtam matricát,azok is jópofák de pl én a megmaradt micimackós fali bordűrcsíkunkból vágtam le-ez öntapadós és ezt raktam oda neki.vagy egy fejvédőt ami színes..ágynemű garnitúrához kapni..most nem jut több eszembe..
2008. nov. 2. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!