Hogy csináljátok, hogy egész nap a gyerekkel játszotok?
Nálunk imád porszívózni a Tök:) neki ez is játék.
Semmit sem csinálsz rosszul:)
Én is hasonlóan csinálom.
Délelőtt a kislányom ott ül a konyhapulton, mindig felkéretőzik: "Baba csüccs oda!"
Akkor szokott lelkiismeret furdalásom lenni, mikor kéri a hintát (konyhaajtóra van feltéve) és mutatja, mondja, hogy üljek vele szembe, lökjem. Erre nem mindig van időm, csak két keverés, hámozás között esetleg.
Ébredés után délután sokat játszunk és este is.
Tényleg jól csinálod, jogos a felvetésed.
Az én kisfiam 2 éves lesz és úgy tudom növelni a vele való foglalkozás idejét, hogy este,amikor már letettem, akkor főzök másnapra. Egyébként mi is sok mindent együtt csinálunk, segít van kis porszívója, felmosója, szeret a mosógépbe ki-bepakolni. Vasalni szoktam akkor, amikor alszik napközben vagy szintén este.
Ez a normális!!! A gyereknek látnia kell, hogy anya mit dolgozik. Neki tulajdonképpen az is játék, közben meg tanul!
Egyébként el sem tudom képzelni, hogy valaki egész nap kizárólag a gyerekére tud figyelni, ill. csak rá.
Az anyák hamar megtanulják megosztani a figyelmüket: gyerek-háztartás-férj. Máshogy nem megy!
tudod mi jutott eszembe? hogy vajon minek kérdezed mikor Te pont egy olyan anyuka vagy aki egész nap a gyerekével játszik és 2x is sétálnak :)))
az, hogy főzöl és közben segít az neki játék! sőt, sokkal jobb sokszor mint ha egy FP flancos játékot nyúzni :) tök jól csinálod szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!