S. O. S! kérlek mert hamarosan világgá megyek? Mindenkinek jó babája van?
Dehogy kell beutaló! Izomtesztelés a lényege, a tudatalattinkat térképezi fel. Minden problémának, tünetnek oka van, mégpedig valamilyen lelki. Lehet a babádnak a születés közben volt valami trauma, vagy "csak egyszerűen" te vetíted ki rá a feszültségedet, és ezzel ő is így reagál. Nálunk például ez volt a helyzet... egy alkalom nekünk elég volt, pár ezer forint. Szerintem megéri, utána én is nyugodtabb voltam, és a baba is. Előtte nem hittem benne, de már olyan fáradt és kimerült voltam én is, hogy ez volt az utolsó mentsváram...azóta már más problémákkal is voltunk kezelésen, és mind megoldódott. Mi itt voltunk: [link]
Nem tudom, hogy Pesten van-e ilyen (biztosan), de ez sincs messze.
Szia!
1 nap eltéréssel lesz nekünk is a kisfiunk 4 hónapos, és pont ugyenez a helyzet nálunk is!
Ahogy a válaszokat olvastam, az idő fog ezen javítani.
Én is bízom abban, hogy a hozzátáplálás, és ha tud már jobban mozogni, majd segíteni fog.
Én is 3 óránként etetek! Te milyen időpontokban szoktál? Éjszaka alszik nálatok a baba?
Mert mi 1 héttel ezelőttig csak 11-kor tudtuk letenni és 2x kelt éjszaka, de mostanában fél9-kor ha letesszük még felriad félóránként 1x-2x, aztán éjszaka megint kel 2x enni,de mostanában volt, hogy 1,5-2 óránként kelt :-(.Reggel fél9-körül ébred.De olyan nyugtalanul alszik, hogy csak dobálja magát éjszaka.És napközben is fél órákat alszik. Esetleg a kinti sétánál többet.
Szóval nem csak Te vagy ezzel egyedül.
De reméljük, hogy minél hamarabb eljönnek a szebb idők.
:-)
Kíváncsi vagyok, hogy a kineziológia fog-e segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!