Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valakinek van ebben tapasztala...

Valakinek van ebben tapasztalata? Hogy oldották meg?

Figyelt kérdés
8hós fiam apával lesz itthon, míg én a kórházban :( valakinek volt hasonló tapasztalata? hogy bírta a baba? még szoptatok is, utánna tudom folytatni, ha 2-3 napig kórházban leszek?
2011. febr. 23. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát szoptatni azt nem fog tudni az tuti, addig szoktassátok üvegre feltétlen. Gyereke válogatja, lehet hogy tök jól ellesznek gond nélkül, ami a gyereket illeti, apukának kicsit több dolga lesz, és utólag meglátja, milyen ügyes is, és még összébb nőttök.

Ha tudsz fejj a kórházban ha lehet, hogy ne apadjon el a tejed, és utána megpróbálod. Ez is egyéni, hogy visszamegy e majd a baba, vagy sem.

Minden jót nektek !

2011. febr. 23. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi! folyamatosan fejek itthon is, h azt kapja majd... meg bent is majd. üveghez szoktatjuk (tea, tápszert is kap éjjel h aludjunk).
2011. febr. 23. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 5 napig voltam kórházban,teljesen váratlanul.4 hós volt akkor a kisfiam, szintén csak szopis volt.Én a kórházban fejtem ,onnan hordták haza a tejet hűtőtáskába, mert az mélyhűtőben lévő nem volt elég.Most hagyta abba a szopit,lassan 2 évesen,úgyhogy ha lesz erőd fejni a kórházban akkor tedd meg és nem megy el a tejed.Bár szerintem 2-3 nap kihagyás után még nem apad el.Tárazz be amennyit csak tudsz,és hidd el hogy el fogja fogadni a cumisüvegből is.
2011. febr. 23. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! akkor van remény! :)
2011. febr. 23. 20:50
 5/5 A kérdező kommentje:
igaz már csak vacsira, reggelire, meg éjjel cicizik, nap közben csak tea, meg hami...
2011. febr. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!