Az enyém ugyan áprilisi,de torta tuti lesz,és valami nagyobb ajándék,pl hintaló,vagy játék iglu alagúttal,de mindenképpen játék,ruhát,ilyesmi hétköznap is kap.
2011. febr. 23. 21:02
2/9 anonim válasza:
3-án lesz a fiam első szülinapja. Amiket kapni fog: első laptopom (mert mindig a mienket nyúzza), kismotor, rajzolós tábla (nem tudom mi a neve, amit le lehet törölni, műanyag ceruza van hozzá), és egy nagy plüss törpét, mert törpemániás.
Nálunk is a tricikli nyert, az apróságokat nem tudom, mert nem beszéltem meg mindenkivel, hogy mit hoz.
2011. febr. 24. 06:23
5/9 anonim válasza:
Pontosan 1 hét múlva lesz 1 éves a fiam.
Mi apával triciklit veszünk neki, keresztmami kismotort, nagyszülőkkel még nem beszéltük meg. Tavasszal a két gyerkőcnek szeretnénk kintre hintaállványt, kis házikót csúszdát, szerintem abba pótolnak.
Boldog szülinapot minden márciusi babának!
Anyukák: Ugye milyen hamar eltelt ez az 1 év?????? Tavaly ilyenkor még mind pocakosak voltunk:)
2011. febr. 26. 11:08
6/9 anonim válasza:
Én ugyan februári anyuka vagyok:), de azért válaszolhatok? A tricikli nekünk bevált, bár még jó idő kell , míg tekerni fogja, addig tologatjuk. Nekünk kislányunk van. Amit nagyon szeret, mert sokat tologathatja, az egy műanyag bevásárló kocsi. 1800 ft volt, de egyik legszeretettebb játéka! Vagy búgó csiga. Azt is szereti. Hátha tetszik valamelyik 5let...:)
2011. febr. 26. 11:19
7/9 anonim válasza:
Nekem ugyan nem 1 éves lesz,de márciusi.Triciklit kapott tavaly és rongybabát meg könyvet és persze tortát.Nagyszülőktől és egyéb rokonoktól könyveket,ruhaneműt,lábbal hajtós autót(olyan mint a motor).tricikli nagyon bevált nálunk,imádja most is,még nem tekeri,de rövidebb sétákra még télen is használtuk.26-án lesz 2 éves a kisasszony
2011. febr. 26. 14:26
8/9 anonim válasza:
Az én kisfiam 3 napja töltötte az 1-et. Kapott mászóalagutat, amibe nem hajlandó bebújni, rody lovacskát, amin nem akar rajta maradni, labdát, amivel semmit se csinál, és egy kalapálós fa játékot, amit az ujjával nyomkod a kalapács helyett. Szóval nálunk nem volt nagy sikere az ajándékoknak sajnos. De remélhetőleg pár hónap múlva már mindent rendeltetésszerűen fog használni.
Bocs az off-ért, de én mindenkitől csak azt hallom, h a tricikli nem éri meg, mert ugye amíg nem tudja tekerni, addig a babakocsiban is tolhatjuk a gyereket, miután meg már tudja mit is kéne csinálni, akkor meg nem csinálják, mert nehéz hajtani, mert h elöl van a pedál. És inkább a lábbal hajtós motort követeli helyette a gyerek.
2011. febr. 26. 16:44
9/9 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok,triciklit nekünk pl nagyon megérte venni,mert lehet zenéltetni(3 féle zene van a miénken) meg nyomkodni(kacsa formájú a miénk és a szárnyát lehet nyomkodni,van tartója ahova ki be pakolja a homokot,lapátot,kavicsot(lányomnak pl egy évesen a kavicsozás volt a mániája)és babakocsi helyett én ebben toltam mert a babkocsi túl snassz volt addigra és a zenélős kütyü miatt főleg egy évesek nagyon szeretik,még a lányom nem éri el a pedált de van itt a lakótelepen egy évvel idősebb kislány,őneki cica formájú van és azon tanult meg biciklizni,mi 10000 Ft-ért vettük újonnan,úgyhogy nekünk megérte,de én itt a telepen csak pozitív példákat látok.a lábbal hajtós motor szintén sláger,de nálunk(elég fiús a lányom)kb egyformán használjuk mindkettőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!