Márciusi a babám. Mit érdemes neki télire elrakjak és hogyan? Befött mirelit.
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 22:27
2/6 anonim válasza:
Én lefagyasztanám a helyedben, mert abban tuti nincs más a gyümölcsön kívül. Most ugye megjárták a gyümölcsök, de tehetsz majd el neki őszibarackot, szilvát, meggyet, sárgabarackot.
3/6 anonim válasza:
Én sok zöldséget tettem el a fagyasztóba, megmosva, felkockázva, zacskózva, nagyon jól jön főzéskor, hamar megvan minden, nem akkor kell pucolászni. Meggyet, barackot, gesztenyét, répát, karfiolt, karalábét, brokkolit, petrezselyemzöldjét, kelbimbót, tököt, cukkinit.
4/6 anonim válasza:
Fagyaszthatsz le,amilyen gyümölcs lesz. Az idén nem lesz cseresznye,meggy,eper,őszibarack,még a sárgasbarack sem biztos.(Még van a fán,de ha nem lehet permetezni,vagy még sok eső esik,az is lerohad). Legfeljebb külföldit kaphatsz,magyart nagyon drágán.
5/6 anonim válasza:
Őszibarackot turmixolva jégkockatartó zacsiban fagyasztottam. Körtét is tudsz turmixolva fagyasztani, de azt a zacsiba nehéz beletölteni, mert sűrűbb, annak jobb a sima jégkockatartó. Meggyet magozva. Borsót, ha van, de ezt könnyen megveheted télen is fagyasztva. Tököt kis kockákra vágva, (egy-két-sok kockát igény szerint tudsz neki megfőzni, ha eljön az ideje) Spenót/sóska néhány pár levelenként, vagy főzve turmixolva kis adagokban.
Ősszel sütőtököt, gesztenyét.
Ennyi jutott eszembe hirtelen.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem is macerás dolog de annál inkább megéri.
2010. jún. 8. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!