Elrakhatom így? Dédink vett egy csomó mirelit spenótot. Felolvasztanám, megfőzném és úgy kis adagokba lefagyasztanám. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 08:08
1/6 anonim válasza:
Hat en nem szoktam semmit kiolvasztas utan ujrafagyasztani,meg zoldseget gyumolcsot sem,ugyhogy en nem tennem,de lehet hogy lehet,nemtudom.
2/6 anonim válasza:
Nem szabad, hanem próbáljátok meg egy recés késsel kis kockákra feldarabolni! Újrafagyasztani én semmit nem merek...
3/6 anonim válasza:
Ez nem ugyanaz, mint amikor kiolvasztod, majd ugyanúgy vissza is fagyasztod! Mivel főzés során az esetleg benne lévő kórokozók elpusztulnak, így a kész ételt már nyugodtan fagyaszthatod.
4/6 anonim válasza:
Én is csináltam fagyasztott zöldségféléből kaját, és a kész ételt kiporciózva visszafagyasztottam. Szintén azt olvastam valahol, hogy a főzéssel eltűnnek a bacik, így nem okoz semmi gondot a kész étel visszafagyasztása.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2011. jan. 18. 08:36
6/6 anonim válasza:
A két utolsó válaszoló adott okos választ, ha kiolvasztod, majd megfőzöd, akkor nyugodtan lefagyaszthatod. AMiről a többiek írtak, az nem ez a kategória, ha kiolvasztod, megmarad, akkor valóban ne fagyaszd vissza, mert elszaporodhatnak benne a baktériumok - ezért nem szabad. Ha megfőzöd, akkor ez nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!