Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2010 márciusi babák anyukája,...

2010 márciusi babák anyukája, mit vesztek neki szülinapjára?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Imádja tologatni a konyhában a széket, ezért úgy gondoltuk, hogy valamilyen járássegítő játékot, amit szintén tologathat. Bár erős a gyanúm, hogy a szék akkor is érdekesebb lesz... :)
2011. febr. 21. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi ezt: [link]
2011. febr. 21. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:

a járás segítő nem rossz ötlet.

az ugráló vár nem korai még egy 1évesnek?

2011. febr. 21. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy drága, de mi benevezünk egy FP-s ugráló zebrára. Ha áll folyton rugózik, úgyhogy szerintem nagyon fogja szeretni.
2011. febr. 21. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi maradtunk a klasszikus óriás puha barna plüssmackónál. Ez legalább később is sokáig emlékeztetni fogja őt az első szülinapra, ellentétben, ha járássegítőt, meg Fisher Price-os cuccokat vennénk neki.A rokonoktól úgyis kap majd mindenféle képességfejlesztőt, meg könyvet, meg miegymást.
2011. febr. 21. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi triciklit veszünk. Plüssöket, és kisebb játékokat kap a rokonoktól.
2011. febr. 22. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Van aki a plüss mackóra szavaz, van aki a készségfejlesztőre. Mindegyik jó ötlet lehet, ha tudja a szülő, mi az ami tetszeni fog a gyerekének. És a szülő inkább megvesz egy drága, pl. FP játékot, mint egy rokon, aki ha nem kérdezi meg, talán annyira nem is tudja, mit vegyen a gyereknek. Én a készségfejlesztő, ügyességi játékokra szavazok a plüssel szemben.
2011. febr. 22. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!