Van itt olyan anyuka akinek 1 év körüli gyermeke még mindig többször ébred éjszaka?
Kifiam legalább 4X-5X kel, már mindent kipróbáltam, átgondoltam, hogy mitől lehet, de nem találtam megoldást.
Hogy bírjátok? Ötlet?
Kedves kérdező! Nem jönnek a fogai a picidnek? Vagy nem fogzásos időszakban is ébred?
Ha igen, próbáld meg a Sedatif PC-t. Kifejezetten alvászavarra való, több oldalon is ezt a homeós bogyót ajánlják a problémára, természetesen akkor, ha minden egyéb lehetőséget, okot már kizártál (éhes, szomjas, fázik, melege van, pisis, kakis, fogzás, szeparációs szorongás). Ha ezek egyike sem áll fenn, akkor bevethető a Sedatif PC. Ártani nem tudsz vele, mivel homeós.
Napi 2 szemet kell összetörve, pici vízben feloldva adni neki, közvetlenül lefekvés előtt és közvetlenül felkelés után. Itt is olvashatsz róla többek között: [link]
Én is itt vagyok! :-(
Egyáltalán nem fekszik korán, általában 10 óra körül (ez nem is késő, kezdettől így alakult ki a ritmusa). Amik mostanában zavarják, az a foga, a mozgása, illetve gyanítom néha, hogy fázik. A fog és a hideg ellen tudok tenni, a mozgása ellen nem. Így sem ébred hál' Istennek minden éjszaka, kb. 50% az esély, hogy végigalussza az éjszakát, a maradék 50%-ban pedig van, hogy egyszer, van, hogy ötször is ébred.
Kezdek kétségbe esni, mert 2 hónap múlva itt lesz a kistesó is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!