Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki adja a fél kekszet a...

Mindenki adja a fél kekszet a babának 4 hós kortól?

Figyelt kérdés
Most ez a legújabb, mennyire kell ezt betartani?
2011. febr. 22. 13:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
fél kekszet???? 8 hós a fiam, de még egy falat kekszet nem kaott...most kezdett el kiflit, pukit... enni.
2011. febr. 22. 13:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha ez segít, én nem fogok ilyet adni az enyémnek. Ha lesz tejem, semmiképp, de tej nélkül is ellenzem.
2011. febr. 22. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:

mi az, hogy fél kekszet?

Az én fiam 1 éves, de kekszet nem eszik. Max babapiskótát, kiflit, kenyérkatonát.

2011. febr. 22. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kislányom féléves koráig csak anyatejet kapott. 4 hónaposan szerintem ne terheld a gyerek gyomrát gluténnal. Az igaz, hogy most imádja az én lányom is a kekszet (háztartási), de már 1,5 éves.

A kekszet korainak tartom, a pufi, babapiskóta tényleg jobb, de még az is korai.

2011. febr. 22. 13:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem keksz, hanem glutén-állítólag

a glutént más- kíméletesebb formában is lehet adni, mint keksz

De szerintem egy 4 hónaposank semmi szüksége se gluténra, nemhogy kekszre.

Úgyhogy nem adtam, 6 hónapig csak anyatej, asszem annál nincs jobb.

2011. febr. 22. 13:17
 6/13 anonim ***** válasza:
mi ez a fél keksz dolog? én nem hallottam róla semmit. én 6 hós koráig csak szoptattam, de ha esetleg hozzákezdtem volna a hozzátápláláshoz előbb, az valami gyümölcs és zöldség lett volna nem pedig keksz. Kekszet egész sokára kapott, talán 9-10 hós kora körül.
2011. febr. 22. 13:23
 7/13 krisztivan ***** válasza:
Mi elkezdtük a hozzátáplálást 4.5 hósan.Szopi+tápszer a menü.És a glutént én már bevezettem neki 5 hósan,hiszen a gyümölcscsel felkopik az álla.Vettem 7 gabonás pépet és azzal süritem neki a reggeli gyümit.Már két étkezést kiváltott a fiam szopi után kanalazik.Keksz a sok hozzáadott dolog miatt nem szerencsés.Én már sütöttem neki babakekszet,kb 15 perc az elejétől addig hogy kiveszed a sütőből.Nincs benne tej,tojás.Igy láttam jónak,de mindenki máshogy csinálja.
2011. febr. 22. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Ebben a cikkben olvastam erről épp tegnap:

[link]

Szerintem hülyeség pont háztartási keksszel kezdeni, mert abban adalékok is vannak. Akkor már valami kíméletesebbel... (Mi 4 hósan kezdtük a hozzátáplálást és 6 hósan vezettem be a glutént, de nem keksszel.)

2011. febr. 22. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
a kislányom tápszeres 7 hetes korától, így 6 hónap előtt elkezdtük a hozzátáplálást. 5 és fél hónapos volt, amikor a már kóstoltatott gyümölcsökhöz kapott 6 hónapos kortól való HIPP babakekszet, ami már tartalmaz glutént, de tojást nem. ebből kapott pár napig felet, majd egyet. magában nem adtam neki, csak gyümölccsel. 2 hét után, mikor láttam, hogy gond, a főzelékeit már rántással sűrítettem, azóta is így van. háztartási kekszet csak 1 éves kora után kapott, most már szépen egyedül is megeszi.
2011. febr. 22. 13:52
 10/13 anonim ***** válasza:
ha glutént akarod vele bevezetni, akkor inkább gabonapépet adj, mert a keksz tele van egy csomó más mesterséges anyaggal. Én 5 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, 5 és fél hónaposan kapott glutént, azaz gabonapelyhet (Milupa-t)
2011. febr. 22. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!