Mindenki kivárta a babájánal az 1 évet vagy van aki adott hamarabb tehéntejet? és ha hamarabb adott lett valami baja tőle a babának?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 10:47
1/10 anonim válasza:
Igen kivártam, sőt még tobbet is mint egy év.
2/10 anonim válasza:
Szia!A sógornőm adott a lányának 6 hós korától tehéntejet persze előszőr hígítva majd fokozatosan állt át a tömény tejre.Semmi baja nem lett a kislánynak!Ha valaki hajlamos a tejallergiára akkor az sajnos nem kerülhető el szerintem akkor sem ha csak 2 éves korban kap először tejet.
4/10 anonim válasza:
Én 9 hónaposan már adtam,semmi baja nem lett tőle!
5/10 anonim válasza:
Ha hamarabb adsz neki, akkor nagyon megnő az esélye arra, hogy a gyermek később allergiás legyen a tejre. Régebben a nők féltek attól, hogy a szoptatástól megnyúlik a mellszövetük, ezért tehéntejet adtak a kicsiknek, és később nagyon sokaknál előjött a laktóz-intolerancia. Szerintem nem éri meg neki adni előbb. Kistestvérem tejérzékeny, és nagyon leszűkültek a lehetőségek arra, hogy mit ehet, ha egészséges a picid, szerintem nem éri meg kockáztatni :)
6/10 anonim válasza:
Még nem volt 11 hónapos.Este tejjel kapja a gabonapelyhet.
Reggel-joghurt.
Tízórai-gyümölcs.
Ebéd-főtt étel.
uzsonna-teljeskiőrlésű kenyér felvágottal.
Vacsora-tej,gabonapehely.
Én azért adok ilyen kajákat,mert még mindig több,mint 1 kilót hízott.Tejtől semmi gond.
7/10 anonim válasza:
Szia!Én sem vártam meg,11 hónapos volt,de csak 1-2 alkalommal kapott.Nem akarta elfogadni a tápszert,gondoltam megpróbálhanánk a tehéntejet.Minden rendben volt,nem okozott problémát.
Azóta viszont Junior tejitalt kap,mert abban van hozzáadott vitamin és magasabb a kalóriatartalma.
9/10 anonim válasza:
nem az alleriga miatt vártam meg, hanem azért, mert a tehéntej vasat von el a kicsik szervezetéből és megterheli a vesét. 22 hónapos, eszik már tejes dolgokat, főzök is neki vele, de reggel és este babatejet iszik.
10/10 anonim válasza:
15 hónapos a fiam,még nem iszik tejet. Junior tejitalt kap minden este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!