Ki, hogy vezette be 1 éves babájánál a tehéntejet?
Figyelt kérdés
Milyet adtatok neki (márka ill. 2,8 v. 3,5-ös)? Milyen arányban? Magában vagy ízesítettétek nekik valamivel? Ugyan annyit ívott belőle egy evésre mint a tápiból? Melette vacsizott mást is és lefekvés elött kapta (vgy reggeli és utána)?
Bocsi, hogy ilyen sok a kérdésem. Első baba.
Köszönöm a válaszokat
2010. júl. 11. 21:51
1/8 anonim válasza:
Szia!Én engedtem, hogy kóstolgasson az enyémből. Mindig picit többet. Végül már a saját poharába kapta.
2010. júl. 11. 21:54
2/8 anonim válasza:
Szia! Én egyszerűen a 2,8-as tejet adtam neki melegítve. Első 2 nap csak 1 dl körül kapott, utána amennyi jól esett neki. Eleinte megitta simán is, most már csak kakaót iszik, ha sima tejet kap, akkor adja vissza a csőrös poharát, és mutogat a kakaós zacsira:)Mivel mi még szopizunk este, így vagy reggelihez kapja vagy vacsihoz, vagy mind kettőhöz.El kellett telnie egy hónapnak mire megivott 1,5-2 dl körül egyszerre.
2010. júl. 11. 22:01
3/8 anonim válasza:
2. vagyok. Általában Farmer tejet veszek vagy tollet,vagy Alföldi Harmat.
2010. júl. 11. 22:02
4/8 anonim válasza:
Én első 2 nap reggelire csak pár kortyot adtam neki, de nem is kért többet. Ő anyatejes volt, de leválasztotta magát 1 évesen. Utána már megitta a másfél decit, reggel-este. 2,8%-os, hosszúkás dobozos friss tejet veszek általába Tescoban.
2010. júl. 11. 22:21
5/8 anonim válasza:
Én másfél éves korában adtam először tejet a kisfiamnak.
Felforraltam és lehűtöttem. Először csak fél decit adtam és azt is megcsináltam kakaónak, mert magában nem izlett neki. Reggeli után adtam. Aztán egy hét után növeltem 1 decire majd a következő héten már 2 dl ivott meg. Mindig reggeli és vacsi után issza. És nem iszik meg annyit mint a tápszerből.
2010. júl. 11. 22:36
6/8 anonim válasza:
Szia!
Én 15 hósan kezdtem el adni, az addigra már tápszert ivó babámnak a bolti tejet. Elöször csak keveset, 20-30ml-t kevertem a tápszerhez,kb 1 hét alatt jutottunk el a csak tejig. Akkor is már vacsi után, lefekvéskor kapta, most 2-3 dl-t iszik meg. Nem ízesítem, szereti így is. Amúgy forralom, lehűtöm és úgy kapja. Többnyire 2,8%os, Spar tartós tejet veszek. Kb az elejétől ugyanannyit iszik belőle, mint a tápszerből.
Minden jót nektek!
2010. júl. 11. 23:40
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. júl. 12. 08:15
8/8 anonim válasza:
17 hónapos, kakaót iszik naponta 2X. 1,5-ös tejet adok neki, vizezve. Fele tej, fele ásványvíz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!