Miért kell egy babának a léghajtó? Hisz ha pl nem hallom hogy levegőt nyelne, és rendesen van büfiztetve, és vannak szelek is, (amik lehet kicsit csikarnak), nemhiszem hogy mindenki ad?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 18:08
2/5 anonim válasza:
Egy kicsit zavaros a kérdésed.Espumisan meg Infacol,ilyesmikre gondolsz?Szerintem ilyesmit senki nem ad ok nélkül.A babák 70-80 %-a hasfájós 3 hós koráig,amit a szelek okoznak,így kell valamit tenni,hogy enyhítsék a fájdalmát.
3/5 A kérdező kommentje:
arra gondoltam,hogy a babámat pont én fingatom meg ezekkel a levegőhajtó hatású cseppekkel,nem lehetséges ez?vagy a köménymagos tea is pl ilyen hatású
2011. jan. 5. 08:20
4/5 anonim válasza:
Szerintem rosszul gondolod,mivel ezek a készítmények szélhajtó,és nem szélképző hatásúak.A szél az már valami mástól van ott eredetileg.Ha pukizik a baba,akkor az jó,az a rossz,ha nem távozik a szél,és feszül,puffad a baba hasa,erre adják ezeket a gyógyszereket,teákat.Persze bizonyos mértékben a pukizás is fáj,mert csikar,ahogyan távozik,de még mindig jobb,mintha csak állnak bent a gázok,és ha az távozik,akkor megnyugszik a baba,mert már nem fáj a hasa.
5/5 A kérdező kommentje:
igen,én is észrevettem,hogy megkönnyebbül.köszi a válaszokat
2011. jan. 5. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!