8 hetes vagyok és alig várom hogy teljenek a hetek. De inkább aztvárom hogy már látszodjon. Ha már látszodna nemhiszem hogy annyira sürgetném az idöt. Vagy mégis?
Szóval Te a magát a terhességet szeretnéd élvezni és szeretnéd, ha már " kézzel fogható jele" lenne a külvilág számára is? Jól értem?
Én is élvezem a terhességemet, akkor is, ha a komfortérzetem nem éppen a legjobb, főleg, hogy már elkezdődött a derékfájásos időszak.
Néha azt szeretném, ha még tovább tartana. Néha pedig már annyira, de annyira szeretném már látni a kisbabánkat.
Magam példájából okulva, szerintem benned is feléled majd a kíváncsiság, hogy az a kisember, akit UH-n láttok, bújjon már ki végre, mert már annyira szeretnéd látni idekint.
Gondolom, azért is várod a 4-5 hónapos kort, hogy túl legyetek a kritikus időszakon? Ezen nem szabad szoronani, mert a baba mindent megérez.
További boldog babavárást kívánok Neked!
Én 25 hetes vagyok, elég nagy a pocakom és mozog is a baba. Tehát látszik, érzem. Mégis úgy érzem, hogy nem telik elég gyorsan az idő, vagy nem látszik eléggé, nem érzem eléggé, lesz ez még erősebb is, stb.
Mintha soha semmi nem lenne elég! :-D
Egyébként nekem hamar ment eddig az idő, pedig én is már az elmaradt mensi napján, tehát négy hetesen megtudtam, hogy baba van. És mi is vártunk rá. Persze minden héten őrült számolgatásban vagyunk, és minden szerdán (akkor van hétforduló) elolvassuk, hogy mi is történik most, mekkora a baba. De úgy összességében repülnek a hetek. Tény, hogy nem sok időm volt unatkozni, mert én még most is dolgozom (otthon ülni szerintem unalmasabb), közben utaztam is. Abban is biztos vagyok, hogy most még jobban pörög majd az idő, mert most ismét utazás előtt vagyok, mire visszaérek már 31 hetes leszek és mi még akkor kezdünk el vásárolgatni. A baba meg eleve korábbra várható az orvos jóslata szerint...
Egy valami biztos, az idő magától telik, azt sürgetni nem lehet. Olvass nagyon sokat a terhességről, amíg nem látszik, addig közelítsd meg erről az oldalról a babát. Szervezz programokat, próbáld meg betervezni a heteket kb félidőig. Hidd el, ha van mit csinálni, akkor észre sem veszed és már pocakod is van! (Igazából már 15-16 hetesen biztosan lesz babapocakod, 12. hétig max a puffadás fog látszani, de én is első babás vagyok és 20. hétig nem igazán vették észre, most viszont rengeteget nőtt és nem lehet nem észre venni.) De van egy olyan tippem, hogy mire eljutsz ide, akkor már arra leszel kíváncsi, hogy hogyan néz ki a baba és azt fogod várni, hogy végre már megszülessen.
Sok boldogságot!
Szia!
Én is így voltam, és vagyok is. Ha elérem amire kíváncsi voltam, mindig jön egy újabb dolog, ami miatt sürgetném az időt. Nekem a leghosszabb a 13-16 hetek voltak. Amikor láttam uh.-n és alig vártam hogy megmozduljon és az apja is érezze. Most már hatalmasakat ficánkol, tegnap szinte egész nap ficergett, rúgdosott, néha már kellemetlen, mégis nagyon jó. Úgy kinyomja magát, hogy....:a páromnak azt mondtam olyan érzés, mint mikor a nyelvedet kicsit erősebben a szádnak nyomod belülről és mozgatod lassan. Persze kicsit nagyobb felületen fogod érzem, amekkora mondjuk a popója, már amennyiben azt nyomja ki. Vagy van olyan, amikor (fogalmam sincs hogy tudja ilyen gyorsan csinálni)gyorsan, van hogy egyet egyet rúg. Kisebbet, nagyobbat, szerintem attól függ ébren van e, vagy csak álmában mocorog.Szóval bitosan hagytam ki dolgokat, remélem így könnyebb neked is elképzelni. És hamar odaérsz, mert ha úgy gondolok vissza,nagyon gyorsan megy az idő. Pláne a 20 hét után. Hisz most volt, és már 26 hetesek vagyunk.
Boldog babavárást, és élvezz ki minden percet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!