Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a járóka...

Mi a véleményetek a járóka használatról? Kell nem kell?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 09:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Fa.

Állítólag a hálóson az apró lyukacskák ronthatják a látását a gyereknek.

Plusz a rácson ki is tud nyúlni, és persze kapaszkodás szempontjából is jobb. Ha elesik, persze jobban megütheti benne magát, de ez nálam nem volt szempont, járókán kívül is tud olyat esni, hogy ihaj.

2011. febr. 21. 10:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Én a nagyobbnál nem tudtam kihasználni, mert őt rendesen felkapattuk, és csak kézben maradt meg, különben jött a magas "C". A kicsinél (6 hetes) nem szeretném ugyanezt a hibát elkövetni, és már most beleszoktam rakni. Én is a fa járókát részesítem előnybe.
2011. febr. 21. 11:20
 13/17 anonim ***** válasza:

A hálós járókák katasztrófálisak.A fiam mindig csak kinlódott benne még jóhogy nem vettük hanem kölcsön kaptuk.Jó ha 3x használta 15percet.PEdig nem valami gaygi fajta volt és olcsó sem volt,de nyeklett nyaklott a járóka ha a 10 kg-os fiam rázta.Második babánkat várjuk de utazóágyat veszünk és az lesz a "járókája"kissebb helyet is foglal és praktikusabb is! [link]

ez volt nekünk.

2011. febr. 21. 11:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekünk soha nem volt, de szerintem korlátozza a mozgásfejlődésben.Lányom hét hónapos volt amikor felállt és kilenc hónaposan elindul, azóta szabadon szaladgálhat a lakásban. Én leterítettem két vastag takarót a földre és azon játszottunk amikor kicsi volt, a dolgomat meg elintéztem amikor aludt.
2011. febr. 21. 12:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ponthogy segít a mozgásfejlődésben, a fa legalábbis. Fel tudja magát húzni benne, körbe-körbe sétálni, kapaszkodva. Az enyémek szerették. Mint egy bordásfalat. Mindig csak 2-3, de rég látott , vagy érdekes játékot tettünk bele, mindig mást. Pl. konyhai eszközt, vagy tépni való papírt.
2011. febr. 21. 13:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Az azért erős, hogy kell, de tény, hogy jó dolog, ha van rá lehetőséged.

A nagyfiam elég sokat volt benne anno, mert anyóséknál laktunk egy ideig, ahol iszonyú hideg volt a nappalin kívül. Tehát ha kaját csináltam neki vagy wc-re mentem, akkor beletettem és sokszor bent is maradt még egy ideig, úgy belemerült a játékba. Mégis elindult 10 hónaposan. 1 évesen már ki is tudott mászni belőle (hálós fajta volt).

A kicsinek fa van, 120*120-as. Azóta már saját lakásunk van, a nappali közepén van elhelyezve, így az egész lakásból rálátok és ő is rám. Nem sokat volt benne soha és nem is minden nap, max. amíg porszívóztam vagy kimentem a postáshoz.

Szerintem egy nagyon jó dolog!

Egyáltalán nem gátolja a fejlődését, ha megfelelő méretű és persze nem abban van egész nap.

Napi kb. 10 perc biztosan nem árt és legalább addig is biztonságban van.

2011. febr. 21. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:

"Nekünk soha nem volt, de szerintem korlátozza a mozgásfejlődésben.Lányom hét hónapos volt amikor felállt és kilenc hónaposan elindul, azóta szabadon szaladgálhat a lakásban."

Na és? Az enyém is :) S képzeld volt járókája mégsem lett korlátozva semmiben...természetesen fa.

3 szinten emelhető (ahogy nőtt úgy raktuk lejjebb)

gurulós (könnyen mozgatható főleg takarításkor jó ez)

összecsukható (szállítás esetére)

2011. febr. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!