Járóka kérdés. Jó a nem áLlítható magasságú is?
Nekünk állítható van. És láttam a barátnőmön, hogy szenved a fix magasságúval, mikor ki-be rakja a gyereket, esetleg megfordítja mert hasról fordulna oda-vissza stb..ugyanis behajolni egész lentre és onnan ki-be rakni a gyereket egész nap nem semmi!! Na ekkor döntöttem, úgy, hogy nekem állítható kell és nem bántam meg egyáltalán.
Kb. 10%-al drágább az állítható. A gyereknek is jobb, hogy lát titeket nap közben amíg csak a fejecskéjét tudja emelni és nem a padlót nézi folyton.
Nekünk állítható 1x1 m-es fa járókánk volt, hozzá való újszülött betéttel. Használtan vettem a vaterán 15 ezerért és pár hónapja adtam el ugyanott, ugyanannyiért. Másfél évig használtuk ingyen:)
Kétszintes a házunk, én egész nap a földszinti nappaliban vagyok a babával, a szobája az emeleten van. Mikor még csak feküdt, a legmagasabbra állítottam, onnan mindent látott szépen, a körülötte élő családot, nem csak a port szívta a bokánknál:)
Aztán egyre lejjebb, végül már én is csak arra használtam, ha jött a postás, zuhanyoztam, porszívóztam.
Tegnap olyan hisztit vágott le a 19 hónapos lányom, hogy épp mondtam a férjemnek, kár, hogy már nincs járókánk, szívesen beraktam volna, hogy ott dühöngjön tovább.
Egyszóval, én mindenképpen állíthatóra cseréném, be sem tudtam volna rakni a pár hónapos babát alulra, valószínű ráestem volna többször:(
Nekem is most aktuális, én állíthatót szeretnék, mert a derekam könnyen megfájdul, anyukám dereka is akkor sérült le, mikor értem hajlongatott.
Szerintem ő is jobban érzi majd fent magát, amíg picike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!