Van itt akinek oxigénhiányos állapotban született a babája?
Kisebb-nagyobb dührohamai voltak. Olyan másfél évesen kezdődtek. Én csak azt hittem, hogy sima hiszti, de egyszer pont kontrollon voltunk és ott az orvos előtt is produkált egy ilyet. Akkor mondta is az orvosa, hogy ha ez rendszeres és nem javul akkor ezt ki kell majd vizsgálni és elküldi eeg-re.
De ezt nehéz így leírni, hogy miben más egy hisztitől, ilyen rohamszerű. Olyankor teljesen kifordul magából, nem lehet vele semmilyen kontaktust teremteni, és bántja saját magát vagy engem (de ez a ritkábbik). Inkább saját magát szokta. De amióta közösségbe jár ezek a dolgok teljesen megritkultak.
Ja és azt az előzőbe elfelejtettem írni, hogy hipermotil.
Azt egy évesen állapították meg. De én úgy veszem észre, hogy már azt is kinőtte. De az orvos még rá szokta írni az ambuláns lapunkra.
Szia!
Megkérdezhetem hol szültél? Ugyanis én is így jártam és még sok más anyuka is abban az időszakban. Szeretnénk perelni a kórházat, mert nem császároztak meg időben. Egyébként a fiam epilepszia gyanús emiatt és hypotón, de ezt a dévénnyel ki lehet küszöbölni. Ő elég nagy károsodást szenvedett, szintén hűtötték 3 napig, mint az egyik hozzászóló gyermekét. Per pillanat nincs lemaradása, de az epi miatt nagyon aggódok, én hordom a korai fejlesztőbe, ahol figyelik a fejlődését hónapról-hónapra, ha esetleg van lemaradása azt időben észrevegyük.
A fejlesztést mindenképp ajánlom,mert lehet, hogy most semmi gond nincs, de sajnos nem lehet tudni mikor jönnek elő a problémák...Persze csak pozitívan! Nem akarlak ijesztgetni, de mi sajnos eléggé megjártuk.
Kedves utolsó!
Én vagyok a másik válaszoló akinek hűtötték a fiát.
Kérdezném,hogy mennyi idős a gyermeked?És hol hűtötték?
Kedves utolsó válaszoló!
Az én fiamat az 1-es gyerekklinikán hűtötték és fél éves lesz két hét múlva.Veletek mi történt és hol? Ha nem akarod itt leírni, azt hiszem tudsz írni privát üzit is nekem.
Várom válaszod!
Kedves Kérdező!
Szerintem akkor a te Manód csak enyhe oxigénhiányos lett, ha minden rendben vele és rendesen fejlődik ne aggódj. Az epilepszia babáknál a Moró-reflexhez hasonló mozgásokban nyilvánul meg, csak mégis kicsit más. Általában ez a jelenség közvetlenül felkelés után figyelhető meg. Szerintem te ne aggódj! Nem lesz semmi baja a babádnak.
Minden jót Nektek!
Kedves kérdező
Látom régi kérdés de ha itt vagy miujsag veletek? Lett valami a picivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!