Graco Mirage Plus babakocsiról véleny? Megér 10. 000 ft-ot használtan de ujszeru allapotban?
Nekünk Graco Ultima van, de ahogy látom a képeken ugyanaz, csak mi hordozóval együtt vettük, ezért más a fantázia neve. Szerintem 10 ezret megér, 25 ezer újonnan.
Nem is tudom, mit mondjak róla. Jó is, meg nem is. Nekem mindig lecsúszik benne a lányom, kicsi az ülőfelülete, szerintem nem túl kényelmes neki, bár szívesen ül benne. Két babakocsink van, ezt az autózáshoz, bevásárlóközpontokhoz vettük. A rugózása nem a legjobb ( legalább is a másik kocsinkhoz képest), kicsit zötykölődősebb terepen (pl. füvön) már pattog benne a gyerek. Ezek a negatívumok.
Szerintem menj el egy bababoltba, próbáld ki, nézd meg alaposan, hogy ez kell e neked. Azért mert jó áron van, nem biztos, hogy tényleg ez a legjobb. Másikat is kaphatsz ennyiért.
Ja, én és a párom is gyakran belerugunk a hátsó tengelybe, hozzá kell szokni.
Amúgy jó kis kocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!