Mit csinálsz amikor már úgy sír, hogy nem tudsz vele mit csinálni?
Magamhoz ölelem, és a Nem tudja a bálná-t énekelem a fülébe. Első perctől szoktuk ezt énekelni neki férjemmel együtt, ez sokszor bejön. Amikor hiszti volt, picit vizes kézzel lehűtöttem a buksiját, enyhíteni tudtam.
Ha fogfájás volt, nurofen. Bár mostanában csak akkor visít (!), ha szomjas. Érdekes.
4 hónapos a kisfiam, most már ő is megnyugszik ha ringatom, a fülébe suttogok, de az első 6 hétben rettenetes volt...már sírtam sokszor, nem tudtunk mit csinálni...ilyenkor legtöbbször a pocija fájt, és sírt órákon keresztül, volt hogy éjjel.Csak ringattuk, ringattuk(én is, apuci is volt, hogy nagymami, nagynéni is)Volt, hogy átadtam apucinak, bementem a fürdőbe, sírtam 1 percet, aztán megmostam az arcom, és folytattam a ringatást.Ez speciel éjjel volt, mikor már 4.órája nem aludtunk, mert megállás nélkül sírt.
Volt 1-2 hét, hogy tudtam előre, hogy a délutáni és az esti szopi között az a "program" hogy én ringatom, ő sír...lehet nem is a pocakja volt sokszor, igazából gőzöm sincs sok sírásnak mi volt az oka, tény,hogy ő berekedt,én meg csak ringattam, ringattam.Aztán hála Istennek elmúlt ez az időszak.
mennyi idős a babád?
Az én fiamnak 2,5 éve, mostanság volt 2x-3x ilyen sírós hisztirohama, egyszer álmában kapott egy ilyen roham szerűséget.
Miután mindent végig zongorázok nagy nehezen, ugyanis ő ilyenkor üt-rúg-ellök-vergődik, és ha nem találok semmi bajt, okot a sírásra és a rugdosódás miatt nem is tudom magamhoz ölelni, lehet durván hangzik, de én ilyenkor megfogom a 2 válát és megrázom, úgymond észhez térítem.
Ez beválik, ilyenkor hirtelen nem tudja hogy mi van, megszeppen és szipogva az ölembe fekszik, lenyugszik.
Szerencsére már jó 2 hete nem volt ilyen (le is kopogom) és az említett 2-3 is pár napon belül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!