Honnan tudom hogy a tápszer nem megfelelő a babámnak? Mikor érdemes váltani? Mi számít székrekedésnek? 6 hetes babátoknak milyen sűrűn van széklete?
Az én kislányom kb. 6 hetesen 6 napig nem kakilt, azt mondta a doki, hogy nyugodjak meg, ez még nem probléma, akár 10 nap is belefér. Mondjuk én elég nagy problémának éltem meg, hogy nem volt kaki, mert a lányom látványosan szenvedett tőle.
Amúgy normális esetben naponta egyszer-kétszer kakilt annyi idősen. Aztán pár hét múlva áttért arra, hogy kétnaponta egyszer kakilt. Most 4 hónapos, és változó. Van hogy naponta többször, van hogy 2-3 napig semmi. De azt mondták ez is teljesen normális.
Ha nem megfelelő a tápszer, akkor sokat sír tőle a babád (fáj a hasa), vagy esetleg nagyon nincs tőle széklete, és ő is szenved. De ha jól elvan a baba, és szépen fejlődik, akkor nem hiszem hogy baj van a tápszerrel. Tápszer váltást azért érdemes megbeszélni a dokival.
általában 2 kaki van , ill volt nálunk. de volt hogy 4 és volt hogy egy egy nap kimaradt. Most többször van hogy egy nap nincs kaki, másik nap 1-3 kaki is van.
9 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!