Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek vannak "nehezebb...

Szerintetek vannak "nehezebb esetű babák", akik mellett az anyának tényleg semmire sincs ideje, vagy csak az anya lustább, elhanyagoltabb?

Figyelt kérdés

Én az utóbbi voltam, emlékszem, a babám 1 éves koráig még fésülködni is luxus volt, vagy ebédelni is úgy ettem, hogy fél kézzel ettem, a másikkal csörgőztem.

De sok ismerősömet meg látom, hogy a gyerek 5-6 hónapos, és smink meg minden....

2011. febr. 19. 08:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

Vannak, az én babám is ilyen.

Valóban, a wc-re se tudok nélküle elmenni.Vagyis elmegyek, wc-zek is, de a nadrágomat már nem tudom felhúzni, mert a drágám abba csimpazkodik, és ordít.Így gyakran előfordul, hogy lehúzott nadrággal kell kijönnöm a wc-ről, a szobába leteszem a játékaihoz, és egy pillanat alatt fel a gatya:)(bocsánat a részletezésért.):)

2011. febr. 19. 14:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam egy angyalka,szinte mindenre jut időm mellette,bár sminkelni így se szoktam ;) .De a szoktatásos dolog,neki ilyen a vérmérséklete,persze pakol állandóan,állandó a kupi,de nem zavar annyira,ez meg az én vérmérsékletem.Majd rászoktatom magam,h zavarjon :) !Na,mindegy,tehát mi felnőttek se vagyunk egyformák,van aki egész nap heverészik és van aki meg se áll egy pillanatra se,akkor a babák nem lehetnek ilyenek???Egy izgő-mozgó-ficánkoló babát nem fogsz nyugira szoktatni.

Kérdésre válaszolva,tuti van nehéz esetű baba is,bár inkább anya-baba kapcsolata nehéz eset van.Egy heverészős anya+virgonc fia =nehéz esetű baba!!!

2011. febr. 19. 14:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,utolsó vok,nem akarlak 'heverészőnek' titulálni,visszaolvasva így jött le,pedig ez nem szándékom,csak a különbséget akartam leírni!
2011. febr. 19. 14:59
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Vannak "nehezebb" természetű babák, ezt nem vitatom, de az tény, hogy ha egy baba azt szokja meg, hogy minden egyes kis nyikkanására azonnal ugranak a körülötte lévők, akkor persze, hogy meg sem próbálja magát valahogyan elfoglalni.
2011. febr. 19. 15:15
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

Hát én nem ugrottam minden nyekkenésre, még a rosszakaróim se foghatnák ezt rám:)

Ahogy nőtt a fiam, úgy lett egyre kíváncsibb, mára már minden érdekli, és azonnali választ vár a kérdéseire, és a kíváncsiságára.

Ilyenkor már mire szoktassam? Hogy ne keressen meg mert nem érek rá?

Fogadjátok el, hogy vannak gyerekek, akiket nem lehet arra "szoktatni" hogy elüldögéljen bárhol, mert nem olyan a vérmérséklete.

Az ilyen gyerek mellett nem lesz egy perced se magadra, úgyis mindig láb alatt lesz.

A nyugis vérmérsékletű gyerek meg elüldögél a kozmetikusnál az anyja ölében.

A fiam ilyet sosem tűrne, hiszen annyi érdekesség van egy szépségszalonban, amit mind fel kell fedezni.

Erre nem lehet valakit szoktatni.

2011. febr. 19. 15:48
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Teljesen igazat adok Nektek!
2011. febr. 21. 09:10
 17/23 anonim ***** válasza:

Válaszolok a kérdésre, bár privátban is megtettem:

Az ölemben elüldögél és eljátszik a játékaival, ha megunja egy kedves fodrásznéni aki éppen ráér örömmel elveszi és addig elvannak. Nem azt mondom h végig ott ül, de egy darabig. Szerencsére nincs ebből baj. :)

2011. febr. 21. 12:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem értem hogy miért kell így lereagálni az embert! Az én kislányom hál Istennek ilyen, másé nem ilyen. Na, bumm! Én örülök ennek. Nem szokott üvölteni az ölemben és nem szokott fészkelődni se, nyugisan elnézelődik és eljátszik. Figyeli h mit csinálnak anyuval :)
2011. febr. 21. 13:02
 19/23 anonim ***** válasza:
bocs kedves utolsó, de pont te írtad: "szerintem szoktatás kérdése az egész". most meg azt írod, az én babám ilyen, a másé nem. akkor most melyik az igazi véleményed, hogy egyik baba ilyen, másik olyan, vagy hogy akinek nem olyan mint a tiéd, az béna, és rosszul szoktatta???
2011. febr. 21. 13:22
 20/23 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsóval, kedves Petrezselyem Katalin. Pont te írtad, hogy szerinted szoktatás kérdése!

Amiben még véletlenül sem volt igazad...

És most meg fel vagy háborodva, amikor leszólták amit írtál? Hiszen még te magad is leszóltad....

2011. febr. 21. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!