Most tényleg mindenki főz a babájának vagy csak nem merjük bevallani, hogy üvegest is adunk neki?!
Én bárkibe botlom, mindenki azt mondja, hogy igen, a jellemző, hogy inkább főz a babának. Csak utazáskor ad üvegest.
Én bevallom: fele-fele arányban adom, sőt, néha 4szer üveg, 3szor saját...hoppá...
Még valaki rajtam kívül?
Kíváncsi vagyok...
A hozzátáplálás kezdetekor több üvegeset kapot, mint általam készítettet. Volt olyan időszaka, amikor csak az üvegeset volt hajlandó megenni, de volt, hogy csak azt nem.
Most 15 hónapos, kb.11-12 hónapos kora óta azt eszi, amit mi, úgyhogy már nem kell neki külön főzni,most már tényleg ritkán kap üvegeset.
Én nem szégyenlem, hogy bizony adtam neki üvegeset és nem egyszer, de nem is kétszer.
Viszont a minőségre mindig figyeltem, inkább a drágább, de jobb híve vagyok, főleg, ha a gyerek ételéről van szó.
szia!!! én amíg elfogadta az üvegeset azt adtam neki, mert nincsen a közelünkben biopiac, és csak egy kis répát meg tököt sikerült szerezni...
nem bízom a tescos meg ilyesmi árukban...
16:21-nek!
teáskanál olivaolajon kb 1 teáskanál vöröshagymát megdínsztelsz majd rá 1 kocka husi,egy kis krumli egy pici víz majd puhára párolod mikor majdnem kész hozzáteszed a kivájt avokádót,1 teáskanál natúr joghurtot elkeversz 1 teáskanál liszttel majd behabarod,összerottyantod!Egy pici sóval,petrezselyemzöldel ízesíted!Szerette a babám!
A maradék avokádóból saját magunknak készítettem szendvicskrémet,só,bors,mustár,joghurt,pici citromlé majd turmixolod,esetleg fött tojást is tehetsz hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!