Mennyi idős korukig szabad a babákkal egy szobában horror filmet nézni?
Szerintem tök érthető a kérdés, nem tudom, hogy lehet valaki ilyen értetlen.
Mi egy szobában vagyunk a babával, mert anyukámmal lakunk egyenlőre. Vele egy szobában akkor nézek horrorfilmet, ha alszik, vagy már majdnem alszik. Ha ébren van, nem nagyon szoktam. Szerintem halkan, úgy, hogy ő nem is veszi észre, hogy megy valami a tévében, nagyjából egy éves koráig lehet, de észre fogod venni, hogy mikor kezdi el tudatosan figyelni a tévét, akkor már meg kell válogatni, hogy miket nézel a jelenlétében, mert sokminden van, amitől megijedhet.
Én csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy mi vásároltunk egy vezeték nélküli infrás fülhallgatót. Azt szoktuk csinálni - a gyerek a gyerekszobában alszik -, hogy az egyikünk nézi azt a filmet, ami a másikat nem érdekli és így aki nem nézi a filmet, az hallja, ha valami hang jönne a gyerekszobából. Persze ez csak arra vonatkozik, ha a férjem meccset szeretne nézni, vagy én valami romantikus filmet, ami őt nem érdekli. Így a másikunk aludni is tud, ha a fal felé fordul. Persze ha mind a kettőnket érdekel egy dvd, akkor úgy csináljuk, hogy altatás után nézzük.
Mi egyébként fél éves koráig be sem kapcsoltuk a gyerek előtt a tv-t, igaz nekünk csak a hálóban van, ahová napközben be sem vittük. Én úgy vettem észre, hogy másfél éves kora után kezdett jobban tv-t nézni a lányunk, amikor már rá is kérdezett dolgokra vagy sírt,ha pl. a rajzfilmben sírt valaki. Szóval szerintem a kérdésedre a válasz: másfél éves kor. Remélem, egy nagyon kicsit legalább segítettem :)
Én a kedves 3. hozzászóló vagyok:)
Mikor valaki egy horrort néz, fél. Hiszen ezért teszi azt.
Szerintetek ez jó légkört szül a babának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!