Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekszáj? Írnátok édes...

Gyerekszáj? Írnátok édes "beszólásokat"?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Unokaöcsém nagyot szellentett a konyhában...mama ránézett, Viktor meg rögtön rávágta: Dédimama volt!(évek óta fekvőbeteg)Mama: Dehát Dédi alszik a szobában. Viktor: Akkor te voltál.
2011. febr. 17. 22:10
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Kislányom nem eszél csunyán,mentem érte a bölcsibe és a dada mondja hogy nem adta oda Dominik a kisautót neki hanem meglökte a lányom.. Erre ő "ne báncad kisz Dojinát te töcög" 15 hós volt! Azota már 4 éves de a mai napig néha szól olyanokat hogy csak lesek! PL. 3hós a kisöcsi mondom neki picit lökdösd már a pihenőszéket, Erre mért? Az én hasamból jött ez ki?? vagy sir a teso: nem azt mondja sír a testvérem vagy a Dórián,hanem sír a gyereked! Egy hete volt kb szivatam a porszivoval az orrát és rászolt nem tudom mit nyavajogsz ennyit,akkor mért nem fujod ki a tak....!! De van még annyi hogy csak na...
2011. febr. 17. 22:13
 13/19 anonim ***** válasza:
hat olyan 6 hónapos volt a kislányom nem akart aludni éjjel mert jött a foga és rá szoltam h legyen csendben mert apa alszik és erre meg rá vágta h nem,nem olyan aranyos volt
2011. febr. 18. 01:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Most tanítgatom 20 hónaposomat, hogy ne mondja mindenkinek, hogy szia, hanem a néniknek és bácsiknak jó napot vagy csókolom legyen a köszönés.

Meglátott egy nénit és egy bácsit az utcán, következő volt a párbeszéd:

-Anyaaa, néni!

-Igen, ott a néni. Hogy köszönünk a néniknek?

-Szia!

-Neeeem.

-Jó napot - suttogja.

-Igen. De mondd hangosan, mert nem hallják.

-Jó napot- kiabál.

-Ügyes vagy! És a bácsinak hogy köszönsz?

-Hangosan!

:D :D :D

2011. febr. 18. 07:21
 15/19 anonim ***** válasza:
De aranyosak! :) Ilyenkor sajnálom igazán, hogy nekem nem lehet gyerekem.
2011. febr. 18. 07:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyik reggel felállt a 22 hónapos kisfiam az ágyában,és így ébresztett:

"Atyaég,tiszta pisi vagyok..."

És tényleg tiszta pisi volt.:-)))

2011. febr. 18. 08:15
 17/19 anonim ***** válasza:

3 nyelvet beszél a 15 hónaposom. Rengeteg lövése van, főleg amikor fáradt, és keveri a nyelveket.

Legutóbb várta az apját, de előbb elkapta az álmosság, mint a férjem ért haza. Az volt a legutolsó mondata az alvás előtt, hogy: Daddy jön zu Hause :)

2011. febr. 18. 08:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Unokatestvérem imádta a puncsos fagyit, de nem tudta kimondani, így ő mindig "puncis fagyit" kért, jó hangosan:)

A fiam nagy járműmániás, így volt egy korszaka, amikor mindennek más nevet adott. Volt a teherautó (ágy), emeletes busz (ablak), stb.

Utaztunk a buszon, és épp "milyen színű" mániája volt. Mindenről megkérdezte. A héven már alig volt hely, így leültünk egymással szemben 1-1 férfi mellé. Szintén emelt hangon megállapította, hogy "anya, te egy bácsi mellett ülsz én meg egy néni mellett". Ha ez nem lett volna még így is elég kellemetlen, a mellettem ülő ember az etnikum tagja volt, rámutatott és megkérdezte. "Anya, az a bácsi milyen színű?". Mit lehet erre válaszolni... Azt mondtam, hogy bőrszínű, majd gyorsan elkezdtem valami semleges témára terelni a szót, mielőtt folytatja..

A nagyapja mondta neki, hogy a másik nagymamához megyünk majd villamossal. Igenám nem mentünk, mert egy megállóért nem szálltunk fel rá. A nagyinak elmondta, hogy Zsolti (így hívja a mostoha nagyapját) azt mondta, villamossal jövünk majd.

A nagyi erre megkérdezte, hogy azzal jöttünk-e, mire a fiam csak legyintett, hogy "nem, Zsolti csak kamuzott"

Régebben keverte a fel és le szavakat, így vicces volt, amikor egy "felkapcsolom a villanyt" helyett azt mondta, hogy "lehúzom a fűtést". Hogy ez honnan jött, nem tudom, de elég nehéz volt kiverni belőle:D

Mostanában sokmindent úgy kezd, hogy nyomatékosítja, "anya, figyelj már, képzeld el....." Olyan édes:))

Egyébként most 4 éves.

2011. febr. 18. 09:06
 19/19 anonim ***** válasza:

4 éves lányommal ültünk az UH-ra várva és a lányom nagyon elemibe volt egy idő után..... Anya annak a néninek is nagy hasa van,mikor jön ki a kisbaba és mindenkitől kérdezgette,majd az egyik anyukának a férje elég nagy pocakos,mondogatja nekem hogy a bácsinak is baba van a hasába mert ugyanakkora mint a nénikért:D Fél óráig bizonygatta már pedig abba baba van!

A 4D ultrahangos dosszié belseében a "Tojásból bujt ki a pici baba" A lányom a mamánál egymás után hirtelen földhöz vágott 3 tojást keresve a babát"

elvittem magamhoz dokihoz nézte a babám köldökáramlását,mondtam neki hogy majd megmutatja doktorbácsi hogy fiú vagy kislány me hogy mien szép! Bementünk erre ultrahang alatt végig nyavajogta " Mikor veszi ki hogy megnézem mie van neki és hogy szép-e,mert ha nem szép akkor nem is akarom hogy kijöjön! Hát nem semmi volt.:D

2011. febr. 18. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!