El vagyok keseredve, igaz az hogy jóevő gyerek egyik napról a másikra rossz evő lesz?
Igaz az hogy a jóevő gyerekből egyszer csak rossz evő lesz???
15hós kisfiam olyan szinten imádott enni, 5x egy nap, mindent, olyan büszek voltam, mióta bejött egy kis láz, krupp és talán fogzás, lassan 1 hete, szinte semmit nem eszik meg:((((
Egyik ismerős anyuka azt mondja, neki is ilyen volt a gyerek, hogy kb 1 éves koráig mindenevő volt, most meg semmit nem eszik neki és már 2 éves
Próbálok türelmes lenni, tudom nem fog éhenhalni, de mégis olyan rossz látni, ahhoz képest eddig mennyi mindent megevett most meg... alapból semmi baja nincs már, csak ez, hogy 2 falaltotot nem hajlandó enni de semmiből...se joghurt, se puding, se tejszelet, a NORMÁLIS kajákról nem is beszélve...
Eddig is volt már fogzás de akkor is jó étvágya volt, csak max kevesebbet evett
Most a tej reggel este 2-2 dl és ennyi, ezen felül délelőtt semmit, délben sem, alvás után, ilyenkor pár falat főtt kaja és délután gyumi, ennyi:((
Elég elkeserítő
Visszaáll majd?vagy innentől ilyen rosszevő lesz???
Nalunk igy van.
2-3napig rendesen eszik,1-2nap koplalals,aztan lehet egy hetig rendesen eszik megint 1-2nap koplalas.
Most fogzik,most koplalas idoszaka van mar 3napja.
:(((
remélem visszaáll majd egy idő után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!