Mit tennel? Rakerdeznel vagy hallgatnal inkabb?
Mindig egy gyereket akartam,parom ketot.eskuvo elott megbeszeltuk hogy okes legyen ketto.Sokat vartunk a lanyomra es kozben en meggondoltam magam,nekem eleg egy,de nem tudom a parom hogy gondolja ezt,nem akarom felhozni a temat mert ha o tovabbra is ketton van akkor kicsit gaz.
meg van ido a probalkozas elkezdeseig,nem tudom akkor, vagy inkabb most hozzam fel neki a dolgot.
igerni nem igertem semmit,csak o nem szeretne hogy a lanyom egyedul nojjon fel.
Ha most nem szeretnél, egyértelmű, akkor védekezz. A párodnak mondd meg nyugodtan, ez nem gáz, így gondolod, vagy változik később, vagy nem. Egy gyermek két ember döntése. Irtó sokat változik az ember, én ennyi idősen még az első házasságomban éltem, harmincason már csak nevelgetni akartam, nem újba kezdeni - aztán eltelt azóta 10 év, a házasságom ma már a múlté,négy éve új házasságban élek, egy gyönyörű lányom született, most 8 hónapos, a nagy pedig 16 évvel idősebb :-).
Persze nem kívánom neked ezt a verziót (bár engem nagyon boldoggá tesz), de nem tudhatod mit hoz a jövő, változol te is, a párod is, lehet, vágysz még majd babára. De az se baj, ha nem, ezen ne görcsölj, oly felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!