Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennel? Rakerdeznel vagy...

Mit tennel? Rakerdeznel vagy hallgatnal inkabb?

Figyelt kérdés

Mindig egy gyereket akartam,parom ketot.eskuvo elott megbeszeltuk hogy okes legyen ketto.Sokat vartunk a lanyomra es kozben en meggondoltam magam,nekem eleg egy,de nem tudom a parom hogy gondolja ezt,nem akarom felhozni a temat mert ha o tovabbra is ketton van akkor kicsit gaz.

meg van ido a probalkozas elkezdeseig,nem tudom akkor, vagy inkabb most hozzam fel neki a dolgot.

igerni nem igertem semmit,csak o nem szeretne hogy a lanyom egyedul nojjon fel.

2011. febr. 17. 08:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem igertem meg!Csak olyan dolgot igerunk egymasnak ami 99,9%hogy be tudjuk tartani.
2011. febr. 21. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Mielőbb beszéljétek meg, hogy még nem szeretnél második babát. Lehet, hogy később meggondolod magad. Én is 27 évesen szültem az elsőt, a másodikat pedig sokáig nem terveztük. Aztán mikor mindketten vágytunk egy második babára, kiderült, hogy olyan betegségem lett, ami kizárta egy időre a babavállalást. Úgy alakult, hogy mire rendbe jöttem, elmúltam 36 éves, de belevágtunk. Nagyon sok, 9 év van a két gyerkőc között. A nagy fiam első mondta az volt, mikor megmondtuk neki, hogy kisbabát várunk, hogy NA VÉGRE, NEKEM IS LESZ TESÓM. Azelőtt sosem mondta, hogy vágyik egy testvérre, de nagyon örült neki. Szóval szerintem 30 felett is vígan lehet szülni, semmit nem éreztem, csináltam másként, mint huszonévesen. Sőt. Érettebb lettem az anyaságra, de a férjem is másként áll a második babához, mint az elsőhöz. Visszatérve a problémádra, szerintem azt mindenképp beszéld meg a pároddal, hogy egyelőre nem szeretnél második babát, amíg ilyen kicsi a lánykátok. Aztán majd alakul magától az élet.
2011. febr. 21. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha most nem szeretnél, egyértelmű, akkor védekezz. A párodnak mondd meg nyugodtan, ez nem gáz, így gondolod, vagy változik később, vagy nem. Egy gyermek két ember döntése. Irtó sokat változik az ember, én ennyi idősen még az első házasságomban éltem, harmincason már csak nevelgetni akartam, nem újba kezdeni - aztán eltelt azóta 10 év, a házasságom ma már a múlté,négy éve új házasságban élek, egy gyönyörű lányom született, most 8 hónapos, a nagy pedig 16 évvel idősebb :-).

Persze nem kívánom neked ezt a verziót (bár engem nagyon boldoggá tesz), de nem tudhatod mit hoz a jövő, változol te is, a párod is, lehet, vágysz még majd babára. De az se baj, ha nem, ezen ne görcsölj, oly felesleges.

2011. febr. 21. 11:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom,egyenlore addig hallgatok mig o fel nem hozza a temat.Igy semmikepp nem valalom hogy nem akarom tiszta szivbol,akarnom kell azt a babat nem pedig csak azert megszulni hogy legyen.
2011. febr. 21. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!