Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Törlőkendőtől lehet?

Törlőkendőtől lehet?

Figyelt kérdés
Én legalább is azt vettem észre 1 hete,másik törlőkendőt használunk,és a kislányomnak a nuniján apró búbocskák jelentek meg,ja és a fenék csíkjánál is végig.A doki azt mondta kenjek rá canestent,de nem igazán jó tőle,olyan mintha viszketne neki.Azóta nem alszik nyugodtan sem,rúgkapál nehezen nyugszik meg,sokat iszik éjszaka,pedig már átaludta az éjszakát.Mivel tudnám neki kezelni?Járt már így valaki?
2011. febr. 16. 22:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nálunk is voltak kiütések a fiamnak, mi akkor abbahagytuk a törlőkendőt (pedig nagyon ritkán és időszakosan használtuk csak, de rögtön kijöttek a pöttyök). Már csak a makacsabb kakifoltot törlök vele, amit nem visz le a papírzsepi.

Nálunk az volt a gond, hogy a pisi is megváltozott, a vegyes táplálás miatt és jobban csípett és a törlőkendő használata csak olaj volt a tűzre. Azóta inkább mindig kimegyek a fürdőbe: meglegvíz+ pici fürdető egy finom pamut rongyra. Miután letöröltem nedvessel utána még szárazra is törlöm. Viszont én nem minden pelus csere után törlök (a kiütések óta), textil pelust használunk és annál nem is kell (papírnál nem tudom lehet-e így).

2011. febr. 17. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
lemaradt, hogy nálunk a védőnő felhívta a figyelmem rá hogy a nedves törlőkendő nem ajánlott. Persze nagyon kényelmes így nehéz neki ellenállni. A kórházban rajtam kívül senki nem használt nedves papírt, pedig gondolom mindenkinek felhívták erre a figyelmét.
2011. febr. 17. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Tegnapi 23:16 vagyok.

Igen, az első jól gondolta, neki szántam a kérdést.De remélem nem haragudott meg.

Neked, pedig kérdező tanácsot adtam, nem tettem megjegyzést. Nekünk nem a popsitörlőtől lett csúnya a kisfiam feneke, de azt írtam, ami nekünk bevált: Sudocrem, Neogranormon felváltva.

2011. febr. 17. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!