Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Törlőkendőtől lehet?

Törlőkendőtől lehet?

Figyelt kérdés
Én legalább is azt vettem észre 1 hete,másik törlőkendőt használunk,és a kislányomnak a nuniján apró búbocskák jelentek meg,ja és a fenék csíkjánál is végig.A doki azt mondta kenjek rá canestent,de nem igazán jó tőle,olyan mintha viszketne neki.Azóta nem alszik nyugodtan sem,rúgkapál nehezen nyugszik meg,sokat iszik éjszaka,pedig már átaludta az éjszakát.Mivel tudnám neki kezelni?Járt már így valaki?
2011. febr. 16. 22:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen, mi a pampers törlőjétől szenvedtünk! Mialatt elfogyott 1 zacsi, 3-szor újult ki. A végét kidobtam. A csere óta sosem volt, rossmann-ost, dm-est használunk. Lehet, szárazabbak jóval. Amit én csináltam (szerintem nem gombás ferőzés ez, hanem pelenkakiütés), hogy törlés után pár percet szabadon hagytam a popsiját, hadd szellőzzön, és mielőtt bekentem, be is hintőporoztam. Gyógyszertári csukamájolajas popsikrémünk van, de akkor neogranormont vettem, és vékonyan de alaposan belemasszíroztam. 1-2 nap alatt rendbe jött!

Egy próbát megér:) Majd írd meg, mivel tudtad meggyógyítani!

7 hós kislány anyukája

2011. febr. 16. 22:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot!
2011. febr. 16. 22:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Amúgy mi sudocremet használuk,és még is!!!
2011. febr. 16. 22:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha tudtad, hogy az a gond, miért használtad majdnem végig a csomagot?

Kedves kérdező! Ha szerinted egybeesik a kiütés és a popsitörlő váltás, akkor álljatok vissza arra, amit eddig használtatok. Próbáld felváltva a Sudocremet és a Neogranormont.

2011. febr. 16. 23:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Én látam egy interjút egy doktornővel, aki szerint ezek a nedves kendők és nedves wc papírok nagyon rosszak, egy idő után viszketést és irritációt okoznak és mikor felkeresi valaki őt ilyen panasszal, akkor egyből azzal kezdi, hogy használ-e ilyesmit, mert sokszor csak a törlőkendő elhagyása megoldja a problémát. Ugye mivel viszket, mégjobban kitörli, és beindul az ördögi kör.

Azóta én a saját s3ggemet sem törlöm ki vele, pedig előtte nagyon használtam és halál komolyan viszkettem is, már azt hittem férges vagyok, vagy nem is tudom, de mióta abbahagytam semmi. A gyereknek is jó a sima nedvesített puha kendő, igaz nem eldobható és mosni kell, de még mindig inkább az.

Ha ennyire nem is vagy elvakult, legalább az összetevőket nézd meg, mert a legtöbb popsitörlőben az elsők között szerepel a propylene glycol ami na mi? Fagyálló. o.o

2011. febr. 17. 01:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 23.16!Nem tudom honnan veszed ,hogy majdnem végig használtam a törlő kendőt?Tanácsot kértem,nem megjegyzést!!!!
2011. febr. 17. 05:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha pont ott vannak a "búbocskák", ahol törlöd a popsiját, akkor elképzelhető, hogy a törlőkendő az oka.
2011. febr. 17. 06:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Az első válaszoló vagyok.

Szerintem a 23.16os válaszoló nekem szánta a kérdést. Igazából azért használtam sokáig, mert nem gondoltam rá egyből. Egyébként anno én is megkérdeztem ugyanezt ugyanitt, a válaszolók sem tudtak segíteni, sem az orvos tippje nem jött be. Meg hát ki gondol arra, hogy éppen a pampers kendőt nem bírjuk... Még ha valami vacak lenne.

Ezért bátorkodtam megírni Neked a tapasztalatomat.

És a váltás önmagában nem biztos, hogy elmúlasztja a rügyeket, kezelni kell. Én így csináltam, és bejött. Ha tudtam ötletet adni, akkor örülök. Jobbulást!

Üdv:)

2011. febr. 17. 08:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Ismét első. Azt elfelejtettem, hogy akkor nem vált be nálunk a sudokrém. Nem tudom, miért. Ezért nem is írtam.
2011. febr. 17. 09:09
 10/13 anonim ***** válasza:

A propylen glykolra tényleg figyelni kell! Egy csomó senzitiv popsitörlőben is benn van, durván allergén!!!

Én a müllerben veszem a rózsaszín saját márkásukat, abban nincsen. Ja, a fiam ekcémás, nem használhatok minden vackot a bőrén, de ettől semmi baja.

A másik: milyen gyakran használod? Én csak kaki után törlöm le ilyen törlőkendővel! Az első hónapokban töröltem folyton, akkor ugye többet is kalilt, de azóta már csak kb. napi egyszer. És láss csodát, semmi baja a fenekének! Pedig tetőtől talpig érzékeny bőrű, folyton jönnek ki ekcémás foltok.

2011. febr. 17. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!