Van itt olyan anyuka, akinek 1,5 évesen még nem mondott semmit a gyereke?
Figyelt kérdés
Általában kiabál vagy "ő"-zik (nem tudom jobban megfogalmazni. Nem is próbál utánozni. Akinek már nagyobb a gyereke mikor kezdett el szavakat mondani?2011. febr. 15. 20:46
1/6 anonim válasza:
A lányom másfél évesen alig nyögött ki pár szótagot, esetleg két szótagot együtt,most 19 hónapos, és minden nap több és több szót ismétel.
2/6 anonim válasza:
Igen itt vagyok!!!
20 hónaposan kezdett el beszélni azóta be nem áll a szája!
25 hónapos
3/6 anonim válasza:
szia!Megértelek 20 hónapos lesz 26-án és semmit de SEMMIT nem mond csak :"aaaa"és "őőőő"megy nálunk is.Saját nyelvén kiabál,de sajnos az alapszavak sincsenek meg:anya,apa,mama,papa:(:(:(:(már a hiheg futkos rajtam mikor találkozunk hasonló korú babákkal és halom hogy ők miket tudnak.Szomszédba is van egy kisfiú 5 nappal idősebb csak a fiamnál de már rövid verseket mond.....áhh kivagyok én is teljesen
4/6 anonim válasza:
Szia!az én lányom most vasárnap volt 20 hónapos és ő is csak annyit mondd még,hogy "anya".Meg egy párszor volt az hogy "ata",ami apát akart jelenteni.Már én is gondolkodtam,hogy miért nem beszél,eddig mi is ahány hasonló korú gyerekkel találkoztunk,mind beszéltek,jobban mint a lányom.
5/6 A kérdező kommentje:
Én is kivagyok, de akkor eszerint nem vagyunk egyedül. Mi is találkozunk más babákkal, akik már egész sok szót tudnak.
A háziorvosunk szerint azért nem beszél, mert megértjük, hogy mit akar. Gondoltam kipróbálom és úgy tettem, mintha nem érteném, hogy a babáját kéri a polcról. Volt akkora ordítás, hogy csak na :)
2011. febr. 15. 22:53
6/6 anonim válasza:
A 14 hónapos kisfiam még nem igazán beszél csak a maga nyelvén.Viszont nem aggódom,mert mindent megért.
Amit kérünk oda hozza hozzánk.
Hidd el fog még annyit beszélni,hogy be nem fog állni a szája.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!