Normális, ha olyat mondott édesapám már többször is, hogyha előről kezdhetné nem házasodna meg, vagy ha meg is házasodna, soha nem lenne gyereke?
Indulatból mondja. Olyankor pedig mond az ember olyanokat, amiket igazából nem gondol úgy. Én megmondanám neki a helyedben, hogy nagyon rosszul esik, és nem hinnéd, hogy rászolgáltál erra a mondatra.
Ugyanakkor a leírásod többi részéből látszik, hogy azért jó apuka.
Ahogy érzem te olyan 17-18 éves vagy. Stabil párkapcsolatot akarsz? Nagyon fiatal vagy hogy ez hiányozzon az életedböl. Ez azt mutatja hogy nagyon elvágyódsz a családodtól, valahogy nem érzed azt hogy megértenének. viszont nem megoldás az sem hogy egy párkapcsolatba csak azért ugroj bele, mert otthon nem érzed jól magad.
Az apádnak meg mond meg , hogy ezt ö vállasztotta nem te, és ha nem is tetszik neki ezt ne hangsúlyozza, mert erröl te nem tehetsz.
Mikor valaki gyereket vállal azt is vállalja hogy ha nem egészséges akkor is felneveli, szeretni fogja. Az hogy ti mint egészséges gyerekek milyenek lettetek, nagyrészben a szülök a környezet formálja. Olyan leszel amilyennek nevelnek.
Köszönöm szépen a válaszokat!
19 éves vagyok. És csak azért írtam, hogy én stabil párkapcsolatot szeretnék, mert ez az oka annak, hogy igazából én sem vagyok felhőtlenül boldog, és ez bántja a szüleimet, főleg apukámat, hogy ők akármit tesznek, sosem vagyunk elégedettek úgymond, mindig többre vágyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!