Mi a keresztnevetek, és a (leendő) babáitoknak? Hogy választottátok ki a neveiket?
Anya: Anikó
Apa: Róbert
Nagyobbik lány: Brigitta
Kisebbik: Bianka
Ha fiúnk lett volna, Patrik lett volna, de már nem tervezünk 3.at:)
Saját nevünket nem akartuk volna adni, vm 2. nevet sem.
Apa: Zsolt
Anya: Ágota
Kicsi: Boldizsár Attila
ha lány lett volna (még lehet a következő) akkor Veronika Ágnes
Apa: Zsolt
Anya: Szilvia
Kislányunk: Anissza
A következő babánk Lilla-Lilián, a fiu pedig Noel talán,de az már annyira gyakori..
Apa: Lajos
Anya: Nikoletta
Kislányunk: Johanna Zsuzsanna, akivel már a 25. hétben vagyok :)
Ha fiú lenne, akkor Edvin.
A Johannát fogjuk használni, amely névbe évekkel ezelőtt szerettem bele, és a páromnak is nagyon tetszik :)
A Zsuzsannát, pedig a két nagymamája után kapja :)
Egyébként utána néztem, és a kislányom vezeték neve: császárt, a Johanna: szerencsét, és a Zsuzsanna: császárnőt jelent... összesítve: ő a szerencse szülöttje lesz :)
Már nagyon várom :)
Anya: Noemi
Apa: Tibor
Kisfiunk: Erik Tibor.
Ferjem ragaszkodott a sajat nevehez de mivel mar a csaladjukba mindenki Tibor(apos,nagyapa,sogor stb...) es rosszul voltam a Tibike becezestol ezert mondtam,hogy csak masodik nevkent engedem. Az Erik kislany korom ota a kedvencem. Apa nagy nehezen beleegyezett. Most meg elsem tudna mas nevvel kepzelni.
Lanyba nekem a Bitia, Neki a Viktoria tetszik. Majd meglatjuk..
Fiuba nekem Akos,Alex,Adrian,Marton,Benedek tetszik, neki meg semmi. Meg nincs utba a kovetkezo baba.
anya: Krisztina
apa: Balázs
baba: Kira
Az egyik kedvenc filmünk női szereplője után kapta a nevét, mert a Kira és a Mira között vacilláltunk. Így Kira lett.
Én: Zita , férjem Gergő
Kislányunk lesz: Emese Rúna.
Az Emese volt az egyetlen amire mindketten rabolintottunk a listainkrol. A Rúna pedig az én ötletem volt, de férjemnek is megtetszett. Kellett vmi egyedi, misztikus név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!