Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy el kellene hagynun...

Lehet, hogy el kellene hagynunk az éjjeli szopit? Lehet, hogy akkor nem ébredne?

Figyelt kérdés

Lányom nagyon rossz alvó.soha nem is aludt,de pár napja borzalom az éjszaka.

Lehet,hogy nem kellene több cicit adni neki éjjle??

Lehet,hogy csak azért ébred??ahogy felkel egyböl kap szopizni,hogy vissza aludjon.

Kapna csak alvás elött és kész??de akkor hogyan altassam vissza,mert nem cumizik....Eldobja.Az üveg sem kell neki.Tanácstalan vagyok.

Jó kedvüen ébred,szépen eszik.....

2009. febr. 12. 12:08
 1/6 A kérdező kommentje:

Senki??

:(

Nem volt ebben a cipöben senki sem??

2009. febr. 12. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem most 16 hós a kisfiam kb 13 hós volt mikor éjjelente felkelt egyszer szopizni, megpróbáltam hogy szopi előtt kap hígitott bolti tejet és utána szopi és éjjel ha halottam hogy fenn van akkor nem mentem be csak ha sírt. 1 hós kora óta átaludja az éjszakát és kéthét alatt ez is megoldódott, ha nem vacsizik rendesen akkor kapott hígitott tejet is. Egész éjjel alszik és pont a napokban álltunk le a teljes szopizásról. üdv Szilvi

2009. febr. 12. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:

13-17es vagyok,

persze az elalvás előtt adtam neki még szopi mellett tejet, de lehet tejpép is, nem tudom milyen idős a babád, hátha...

2009. febr. 12. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én babám is nagyon rossz alvó.Most 7 hónapos és még soha nem aludta át az éjszakát.Én is próbálkoztam már leszoktatni az éjszakai szopiról,de nem ment.Próbáltam cumit,vizet,teát...Végül maradtunk a szopinál,min.kétszer felkel enni éjszaka.Én nem szeretném teljesen leszoktatni,remélem minél tovább tudom majd szoptatni,ha kell,éjszaka is.Én bolti tejet nem szívesen adnék neki.
2009. febr. 12. 13:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Bocs az lemaradt.Jan.3o.-án töltötte az egy évet.

Még sosem aludt át egy éjjelt sem.Ezért vagyok ma´r ki.

Nem tudom mit kellene tennem,hogy ne ébredjen fel.Minden éjjel min3x ébred.Csak cicivel alszik vissza.Eze´rt gondolom,hogy el kellene hagynunk éjjelre a cicit,csak alvás elött kapna szopizni.Mindnt eszik.Jól be is vacsizik.

2009. febr. 12. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:

szia

nem lehet,h megszokásból ébred? mindig mohón"habzsol???

tuti,h éhes? egy ekkora babának-aki jól lakik napközben,már nem kellene felkelni..persze,h megnyugszik a cicitől-de meg kellene próbálnod visszaaltatni.tudom,h nehéz-de évekig nem kelhetsz fel te is 3szor éjszakánként.ajánlom a suttogót-a visszaaltatáshoz.

ja -és vacsira-uzsira-nem tudom hánykor van,próbáld "jól megtömni"tejbegriz...stb-és innivaló.én most arra jöttem rá,h ez beválik,mert az én kisfiam is mostanában 6körül kelt szopizni-és idáig 7kor ébredt.

2009. febr. 12. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!