Másfél éves lányom állandóan szájon csókol. Baj ez?
Az én lányom most 3 évesen kezdte el teljesen magától csinálni. Engem nem zavar, de az már igen, amikor azt láttam, hogy anyukámnak, és apukámnak is így akart puszit adni. Sőt egy harmadik személynek is...ezért szépen megbeszéltük, hogy ez így nem szokás, nem adunk senkinek a szájára puszit. Szerencsére megértette, és már csak az arcukra ad puszit a szüleimnek is.
Ha furának érzed, és zavar téged, akkor szerintem szoktasd le,mielőtt másoknak is így szeretne majd puszit adni.
nem értem a problémát!!!!!24 éves vagyok, 10 hónapos a kisfiam. a mai napig anyunak a szájára adok puszit, nem érzem magam perverznek, sem elkorcsosultnak. ja, és a kisfiam száját imádom puszilni, és már ő is csücsörít, ha mondom, hogy puszi!
na, lehet lepontozni!!!!
Nekem is furcsa, mert 18 hónapos kisfiam csak oda hajlandó puszit adni. De nyilván az az oka, hogy látja, hogy Apa is oda ad, akkor neki is csak az jó! :) Annyira édes, mikor reggel Apa kijön a szobából, mi már ébren vagyunk, és mikor meglátja, bármit is csináljon kaján pofival odarohan hozzám, és ad egy cuppanósat, hogy megelőzze Apát. Elolvadunk tőle! :)
Idővel biztos áttér majd az arcra puszira, de most még nagyon ragaszkodik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!