Másfél éves lányom állandóan szájon csókol. Baj ez?
Volt már egy ilyen kérdés ezen a fórumon. Ne lepődj meg, ha téged is lepedofiloznak érte:(
Szerintem nem baj, hanem kifejezetten édesek így. De ha téged zavar....
23 hós lányom is ezt csinálja, ahogy visszaemlékszem a fiam is csinálta, aztán kinőtte
Most már jó ha egyáltalán ad puszit:-))
Furán venném ha lepedofiloznának, mert tényleg nem én kényszerítem rá, és nekem is fura. Csak leszokik egyszer róla, megtiltani nem akarom, nehogy úgy vegye, hogy tilos puszit adni, mert akkor az arcomra sem ad többet.
Köszi a válaszokat.
Most még nem gond sztem.Egy időbe az én kisfiam is a szánkra adott puszit, de kezd róla leszokni ritka már hogy félre csúszik.
Eleinte amikor egyáltalán elkezdenek puszit adni, sztem azért szájra adnak mert tőlünk is ezt látják, hogy én és apa szájra adunk puszit.Aztán ahogy nőnek, rájönnek hogy csak anya+apa ad egymásnak szájra másnak arcra.
De pl. volt osztálytársam már 21 éves és mai napig a szüleinek a szájára ad puszit.Na azzal már nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!