Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetnék, ha a gyerekorvos...

Mit tehetnék, ha a gyerekorvosunk szinte mindig tök bunkó, és arrogánsan, lekezelően beszél velünk?

Figyelt kérdés

Vagyis ezt még elviselném, bár sajnos elég sokat találkozunk vele, de sajnos sok ilyen ember van :(

A probléma az, hogy nem hagyja, hogy végigmondjam, amit szeretnék, hanem közbevág és rendszerint kioktat.

Ma pl. azért telefonáltam le, hogy mivel náthás lett a kisfiam, így holnapi 15 hós oltást lemondanám és kérnék új időpontot, meg recepteket is szerettem volna kérni.

Márc. 1. 12.15. időpont volt a legkorábbi, mire mondtam, hogy az nem jó, mert max. délben már alszik a kicsi, van-e a köv. héten. Válasz: "igen, ugyanúgy 12.15, akkor legyen a márc. 1, viszonthallásra" és letette a telefont!

Hát köpni-nyelni nem tudtam, úgy kiakadtam!

Az egy dolog, hogy az időpont nem jó, de hogy rám teszi a telefont, na ez már sok nekem!

És ez már sajnos a sokadik ilyen megnyilvánulása. Pedig én aztán nem vagyok egy meghunyászkodó típus, simán megmondanám neki, hogy legyen szíves végighallgatni, de ez a nő állandóan belém fojtja a szót, így még erre sincs alkalmam!

Most arra gondoltam, hogy holnap reggel lemegyek a tanácsadásra és személyesen kérek egy számunkra is megfelelő időpontot, meg persze a recepteket és ha szívózik, akkor kiosztom, persze csak finoman, de annál határozottabban! :))

Mit gondoltok erről?

Az a gáz, hogy ez egy kisváros és csak 2 gyerekorvos van és a másik még rosszabb, egyszer úgy megszorította a nagyfiam karját, hogy belilult a helye :(

Sajnos a régi dokinéni, akihez tartoztunk, tavaly nyugdíjba ment, pedig ő nagyon kedves volt, nagyon szerettük!

Köszi a válaszokat és bocsi, hogy ilyen hosszú lett! :)

2011. febr. 14. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia, az én orvosom nemhogy bunkó, de ehhez még párosul az, amit az egyik hozzászóló is írt, szerintem sincs a dokink szakmailag csúcson. Homeopátiamániás, ami nem lenne baj, de az én kisfiamnak egyszerűen nem jó. Ez van, ő ilyen, nekem sem használnak. De mindig csak erölteti-erölteti-erölteti, én meg egyszer beszóltam neki, hogy rendes lázcsillapítót kérek, nem homeopátiásat. Kiosztott, hogy van az is olyan jó, és nem adott receptet! A kisfiamnak letapadtak az izmai és le se *arta, majd megjavul alapon.

Úgyhogy én vettem egy nagy slungot és kerestem egy magángyerekorvost. A kisfiam nem beteges, eddig kétszer voltunk annál az orvosnál ellenőrzésen fél év alatt, 2000,-Ft-ot kért alkalmanként, de annyit kérdeztem, amennyit akartam, normálisan válaszolt, sok tanácsot adott, a fiamat tetőtől talpig teljesen megvizsgálta, nem csak hányavetin ránézett!

Szerintem nézz körül a környéken, hogy van-e magánrendelése valahol egy normális orvosnak, a kórházi gyerekorvosoknak szinte mindnek van.

2011. febr. 14. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Állj a sarkadra, légy határozott, szigorú, de ne légy bunkó.Fagyosan, és udvariasan viselkedj, majd otthon kitombolhatod magad :-)

Ha találsz jobb orvost, cserélj. Én is ezt tettem.

Attól pedig nem kell félni, hogy mi lesz legközelebb, figyelni kell és ha nem tetszik valami, akkor szólni érte.

Bírom ezt egyébként, sok szülő a suliban sem szól, mert majd a gyereken tölti ki a tanár. Igen?? Megnézném aztán a tanerőt, mert bizony akkor megyek megint panaszra, de abban már nem lesz köszönet.

2011. febr. 15. 10:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltunk ma nála, hogy akkor kérjünk új időpontot és recepteket. Egy baba volt bent és egy előttünk, gondoltam kivárom, hogy nyugi legyen és akkor beszélek vele.

Mikor végzett a babákkal, mondtam, hogy akkor adjon már egy normális időpontot oltásra, mert ha mi 12.15-re jönnénk le, akkor a babám tutira végigordítja az egészet, mert 12-kor ő már aludni szokott, meg amúgy sem fektethetem le később, mert 3-kor megyünk a nagyért az oviba. Amúgy sem szokott soha időben fogadni, mindig egy csomót kell rá várni, de ez persze nem számít.

Beszólt, hogy különben is mit keresünk mi ott, mikor én lemondtam a mai időpontot, mire beszóltam neki, hogy ha nem rakta volna rám a telefont, akkor nem kellett volna ma lemennünk hozzá... Erre puffogott, hogy "Anyukának semmi sem jó" és gyorsan behívta azokat, akik akkor érkeztek és még kabátban voltak, hogy ő erre nem ér rá, mert jöttek hozzá és becsapta az ajtót.

Kijött az asszisztense, aki elnézést kért, de hogy értsem meg, mert tegnap 70-en voltak a rendelésen és egy gyerekhez mentőt is kellett hívni. Mondtam oké, de nekem csak egy rohadt időpont és a recept kellene, nem csevegni akartam a dokival. Azt mondta, hogy legközelebb őt kérjem a telefonban, hiába a doki veszi fel.

Ja és receptet csak délután tud adni, persze ezért kellett várnunk fél órát!

Annyira dühít, hogy nem tudtam neki megmondani a magamét, nem értem, hogy lehet egy ember ilyen!

Hívtam egy ismerős által ajánlott dunakeszi gyerekorvost, de sajnos körzeten kívül nem tudnak átvenni senkit, mert a körzetükben is rengeteg gyerek van, sorra épülnek a lakóparkok és nagyon sok baba születik.

Esetleg Fót környékén tudtok ajánlani jó gyerekorvost? Olyat szeretnék, aki a természetes gyógymódokban is hisz és náthára, influenzára, vírusfertőzésre nem egyből antibiotikumot ajánl.

Dunakeszi, Veresegyház, Csomád, Mogyoród és a IV, XV, XVI. kerületek lennének a legjobbak, esetleg talán még Gödöllő beleférne.

Kiírok egy kérdést is erre.

2011. febr. 15. 10:37
 14/14 Zádori Orsi válasza:
Nem tudom aktuális-e meg.Mogyoródon nagyon aranyos dr. néni van.Mi a fóti orvost hagytuk ott.
2011. jún. 7. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!