Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Találkoztatok már azzal, hogy...

Találkoztatok már azzal, hogy szóltak valakinek az anyatejgyűjtőből, hogy nem megfelelő minőségű az anyatej?

Figyelt kérdés
Állítólag baktérium került bele. Hogyan lehet ez? Vigyáztam nagyon.
2011. febr. 13. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:

4 gyerekkel adtam le anyatejet, mindegyiknél 6-8 hónapig. És bármennyire figyeltem, néha előfordult, hogy magasabb volt a baktériumszint a megengedettnél. Ilyenkor kiöntik a tejet és nem kapsz érte pénzt.

Ne aggódj, ha néha becsúszik ilyen, bárkivel előfordul. És mivel nem adják oda babának, bajt sem tudsz vele csinálni.

Kitartás!

2011. febr. 14. 09:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly májusban kezdtem,akkor volt a kisfiam 5 hónapos.Még mindig viszik a tejet.Havi szinten 25-30 litert is elvszenek.Sajnos az elején előfordult nálam is,hogy kiöbtötték az egészet,mivel egybeöntik mikor bevizsgálják.

5-ször lehet próbálkozni az elején,abból nekem az első három rossz volt.Baktérium volt benne.Jól csinálsz mindent?Gondolok itt a fertőtlenítésre.

Mindennap citromsavas vízbe főzd ki a mellszívó alkatrészeit fél órán keresztül pelenkába csomagolva.

A hútő hőfokát is figyeld,hogy 0 fok körül mozogjon.(tegyél be hőmérőt).2 hetente áztasfd be vízkőoldóba 2 órán keresztül az alkatrészeket s utánna jól főzd ki,szintén citromsavba.

Mellszívás előtt antibakteriális bemosakodóval mosakodj

meg s utánna már ne nyúlj semmihez.Ja s mielőtt elkezded szívni nyomd meg egy picit a melledet,hogy egy két csepp tej kijöjjön.Először tudom bonyolultnak tűnik,de hidd el nem az.Én már 10 hónap alatt belejöttem teljesen.Pedig összesen 4 gyerekem van.Bár hozzá kell tegyem az állandó szívás miatt lefogytam 20 kg-ot.

Minden jót!

2011. febr. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!