Leírnátok nekem pontosan hogy csináljátok ezt a "jégkockás" módszert hozzátáplálásnál?
Figyelt kérdés
Olvasom itt párszor, és érdekelne pontosan hogy működik?
Mennyit főztök egyszerre? Mennyi fajta "kockátok" van bekészítve? Hogy tároljátok? Mennyi ideig lehet tárolni? Hogy olvasztjátok fel? Bármilyen info és tanács jöhet!
2011. febr. 13. 20:13
11/11 anonim válasza:
Változó, hogy mikor kezdem el főzni, de nem sok idő, míg elkészül. 30-40 percnél nem több.
PL. krumpli-répa husival (ha nem húslevesből kapja):
krumplit + répát megpucolom, együtt megfőzöm
másik lábosban külön főzöm a húst enyhén sós vízben
Ha megfőtt, botmixer edényébe belerakom, összeturmixolom, a zöldségek főzőlevével hígítom és kész.
Ha jóval hamarabb kész van, akkor melegítem evés előtt.
Ha többet csinálok, akkor a másnapi adagot hűtőbe teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!