Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menétek így babakluba holnap?

Menétek így babakluba holnap?

Figyelt kérdés
Megint jön a foga és taknyos. Sima áttetsző cica jön az orrából, popsija piros még más baja nincs. Egy hete múlt el, akkor két hétig tartott és két fog is kijött.
2011. febr. 13. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Miért ne? A fogzás nem betegség, más baba nem fogja elkapni :) Ha nem nyűgös, akkor menjetek, ha van hozzá kedved!
2011. febr. 13. 18:07
 2/5 A kérdező kommentje:
A takony miatt kérdezem mert nem tudom más anyuka mit fog szólni.
2011. febr. 13. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Megmondod, hogy fogzik... Más babánál is előfordul :)
2011. febr. 13. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Én mondjuk annyira nem örülök, amikor a fiam mellett játszó kicsinek folyik az orra, vagy ráköhög a gyerekemre.

Mi kb. minden 2. alkalommal hazahozunk valamit a babaklubból, mert nem mindenki olyan gondos anyuka, hogy ha kicsit szörcsög a gyerkőc vagy beteg az ovis nagytesó, akkor otthon maradjanak. Én csak akkor viszem a fiamat, ha teljesen egészséges.

Én is tudom, hogy a fogzás nem betegség, de a fiam taknyos már 2 hete a foga miatt, és most kedden nem mentünk, nem akartam, hogy a fogzás miatt legyengült immunrendszere beeresszen valami bacit.

2011. febr. 13. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Az engem is szokott zavarni amikor köhögnek,prüszkölnek mellett de nem szokott beteg lenni HÁL' ISTEN!

Nem is köhög vagy prüszköl csak váladékos mert iszonyat bedurrant felül az ínye.

2011. febr. 13. 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!