11hetes a kislanyom es elkezdtem neki sajat facsarasu alma-narancslevet adni elso nap csak 1kiskanallal aztan 2vel stb. (nagyszulok is javasoltak) Ugye nem en vagyok az egyetlen? Nem tudom kinek higyjek. Mi a helyzet a reszelt gyumivel?
Még bőven ráérnél vele, akkor is, ha tápszert kap a babád. Ha meg szopizik, egyenesen felesleges!
A nagyszülők még egy régebbi táplálási módszert alkalmaztak, az akkori előírásoknak megfelelően. Most mások az elvek, máshol áll az orvostudomány. Én inkább a védőnőtől vagy az orvostól fogadnám el a tanácsokat, mint a nagyszülőktől... Pedig az első babámnál még nekem is ezt a táplálási irányelvet kellett követnem.. Sajnos a fiamnál nagyon rosszul jártam miatta... Pedig csak 18 éves...
1. narancslevet még sokkal nagyobb babának SEM adunk.
A narancs 7- HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT hónapos kortól adható...
Könyörgöm mielőtt a nagyi baromságainak bedőlnél legalább nézz már meg egy hozzátáplálási táblázatot.
Lehet, hogy a net sokfélét ír, de ekkora baromságot, hogy egy 11 hetes csecsemőnek narancsos almalevet adjunk SEHOL nem írnak.
Bocs, de mindig felcseszem az agyam mikor valakinek ennyi józan esze nincs, hogy belegondoljon hogy egy savas levet ,mint a narancs nem itatok meg egy 3 hónapos gyerekkel. még annyi sincs...
11 hetesen!!! Szerintem teljesen felesleges, narancsot meg főleg nem szabad ilyen pici babának adni. Ha tápszeres ráérsz 4-5 hónaposan kezdeni a hozzátáplálást, ha anyatejes, akkor pedig 6 hónaposan.
Többek között felnőttkori allergiát is okozhatsz a túl korán elkezdett hozzátáplálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!