Akik Schüssler sót adtak a babájuknak, hogy átaludják az éjszakát, azoknak mik a tapasztalataik?
Tényleg hatott, jót tett a gyermeketeknek?
Nekünk egy homeopátiás doki a calcium phosphoricum d6-ot ajánlotta.
Ezek recept nélkül kaphatók.
Nálunk pl. nincs a gyógyszertárben készleten, de megrendelik.
Vagy olyan gyógyszertárban keresd, ahol homeos cuccok is vannak.
Sziasztok!
Köszönöm, mindenkinek a hozzászólást!
Amióta megszületett a fiam sajnos kétszer voltam beteg. Mivel szoptattam, nem tudtam gyógyszert szedni, így maradtak a természetes gyógymódok. Az egyik orvosi vizsgálat során, egy szuper doktornőhöz kerültem (ez utólag derült ki), aki ajánlotta a betegségemre a Schüsser sót. A két hete húzodó betegségem 2 nap alatt elmúlt!!!
Azóta ez már a házipatikánk alapja. Van itt nálunk egy jó kis patika, ahol van homeopátiához értő patikus és én mondani szoktam mi a gond és Ő ajánl valamit.
Legutóbb mondtam, hogy a totál kimerülésnél járok, már egy éve nem alszom, napi 4 óránál többet. Erre ajánlott egy Schüsser sót. 2 hét alatt éreztem a változást. NEM VAGYOK FÁRADT ÉS KIMERÜLT. Nem hittem el.
Adott egy brossúrát, amiben a többi só is benne van és egy központi szám homeopátiás dokikhoz. Az orvost felhívtam, hogy a fiamnak (1 éves) mit tudna ajánlani, hogy átaludja az éjszakát. Ő rögtön ajánlott egyet.
Még a hatásáról nem tudok beszámolni. Holnap kezdjük a szedését.
Nagyon rendes volt a doki, részletesen mindent elmondott.
Elnézést, ha hosszúra sikeredett, de remélem ezzel tudok más fáradt és kimerült anyukának segíteni.
Kedves Kérdező!
Keresgélés közben akadtam a kérdésedre és érdeklődnék, hogy bevált-e a készítmény a gyerkőc alvását tekintve. Ma ajánlotta nekem egy doki.
Sziasztok!
Sajnos a babámnál nem használt. Egy hétig adtam neki és csak rosszabb lett a helyzet.
Nekem viszont a kálium nagyon is használt, az jó volt!
Viszont most 17 hónapos a fiam és 2-3 hónapja egyre többször van mikor már átalussza az éjszakát.
Nyugodt átalvós éjszakákat Nektek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!