Hogy viselitek a kötöttséget, hogy megszűnt az, hogy azt csináltok, amit akartok? Nektek sincs időtök semmire sem a babó mellett?
az első pár honap. kritikus az első 2 honap!
a 2. válaszolo voltam
vannak nagyon jó, kevésbé és rossz napok, nehéz, néha úgy érzem h nem tudok helytállni, de nincs mit tenni...
bizom benne h idővel könnyebb, a babám most 6 hónapos
azért szültem gyermeket, mert szerettem volna, hogy velem legyen. minden nehézséggel, idegeskedéssel... együtt. nem bunkó akarok lenni, csak fura, hogy ilyesmik eszetekbe jutnak.
én is sokszor vagyok fáradt, nincs időm semmire. na és aztán??? van 1 fiam, aki az én testem, az én lelkem...
nyugodtan lepontozhattok.
Nekem az első 3 hó borzalmas volt ,azt se tudtam mifán terem!!
Mit hogyan csináljak ,meg hogyan!
hát most is még kicsit nehéz amikor sír hogy ma a baja ,juj beteg rögtön!!
Tiszta hülye tudok lenni!!
De nagyon igyekszem és egyre jobban megy!!
Én világ életemben magányos voltam a barátaim azért nem szerettek mert ha elhívtak v hova soha nem mentem!!
Igy örülök naon a babónak mert csak vele törődöm ,és egyre több időm van mindenre ,mert elég jól elvan a játékaival ,a kiságyában illetve ha kivezsem mellé ülök és ugy csinálom amit csinálok hogy lásson ,na persze néha igenis kiharcolja magának hogy tessék velem is foglalkozni!!
Imádom irtó édes tud lenni!!
üdv egy 6 hós babuci anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!