Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pelenka fogy el az...

Mennyi pelenka fogy el az elején egy hónapban?

Figyelt kérdés

Mekkora csomagot és mennyit érdemes venni?

35 hetes kismama

2009. febr. 10. 05:55
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Az elején nekünk napi nyolc-tíz db fogyott el.És így ment három hónapig kb.De én nem hagytam fosban feküdni egy percet sem, kivéve ha aludt.Aztán beállt szépen az "evés alatt fosok csak"-ra.Így napi hat-hét fogy.
2009. febr. 10. 06:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 8, max 9 pelus fogyott egy nap az első hetekben, minden etetés előtt tisztába raktam. A legtöbb újszülött baba etetés közben kaksizik, ahogy megy be az újabb adag, úgy jön ki az előző, de például a fiam általában etetés utáni alvás közben produkált általában. Ha mégis ébren, akkor cseréltem egyből, ha aludt, akkor nem ébresztettem. Főleg az első napokban még nem volt szinte olyan pelus, amiben nem lett volna kaka, illetve magzatszurok születés után.

Egy hónapos korától 6-7 alkalommal cserélek, ötször etetés előtt, és egy vagy két kaka van, azokat pluszban takarítom azonnal. Az éjszakát azóta végigalussza, akkor ugye nem cserélünk, ha nem aludna ennyit egyhuzamban, akkor szerintem még mindig meglenne a nyolc pelus naponta.

Egy jó tanács: 1-es pelusból túl sokat ne vegyél. Mi egy hétig használtunk egyeset, akkor is már csak muszájból, hogy elfogyjon, szívem szerint már akkor váltottam volna kettesre, mert állandóak voltak a balesetek, az egyes pelus nálunk nem bírta a megpróbáltatást.

2009. febr. 10. 07:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Egy kis csomag Liberot vettem ami 1-es a kórházba, most akarok venni nagy csomag 2-es méretet itthonra.
2009. febr. 10. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!