Mennyi pelenka fogy nálatok egy hónapban és milyen idős a baba?
3 hónapos a kislányom, nála 6-8 pelenka fogy el naponta.
Kisfiam adagja napi 1 pelus.
9 hónapos 5-6 pelus naponta.
Ahogy nő csökkenni fog..
De pl: ha elvés után kakál be, evés előtt felesleges tisztába tenni.
Nekem volt egy trükköm, ami 2 hós koráig be is vált, utána túl nagy volt már hozzá a lányom.
Vettem vattalapokat, amik nagyméretűek és szögletesek.(Van babydream, baylove és Tesco my baby's is, utóbbi a legolcsóbb).Fogtam 2 darabot és betettem a pelusba.
Mikor hallottam, hogy rottyantott, akkor kicsomagoltam, kivettem a vattalapokat és tettem be újat.Akkor még olyan kis mennyiségeket kakált, hogy egy pelussal ezt háromszor is el tudtam játszani.
Akkor kb nekünk 150 db fogyhatott el egy hónapban.
A mostani nagyon változó.
Ha megy a hasa a foga miatt akkor 6-7 db/nap, ha jó napja van és egyszer kakál, akkor 3 db/nap és ebben benne van az is amit már éjjelre adok rá.(Átalussza az éjszakát).
Tehát a nagy átlag az 5 db/nap, az 150 db/hó.Huggiest használunk és zöld teszkósat.Utóbbi nemrég akciós volt így egy havi adag 5700 ft, ha Huggiest veszek a DM-ben akkor legalább egy csomagot kuponnal, így 4500ft vagy 5250 ft.
De ismerek egy 21 hós kissrácot aki rengeteget iszik, így náluk 8-10 pelus is elfogy.Az anyja mindig kuponnal veszi a pelust, de így is 9000 ft havonta minimum.Egyszer kipróbáltattam vele a huggiest (nekem combos a lányom, neki vékony a fia, 4-es pelust hordanak mindketten)beismerte, hogy sokkal jobb, de mégis a Pamperst veszi.Szerintem ez a rögeszméje:D
De elvileg ahogy nőnek, úgy kell majd egyre kevesebb pelus, de az ára ezzel egyenes arányban nő, úgyhogy ebből a szempontból nem sok jelentősége van :)
7 hós a combis kiscsajom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!