Tényleg ennyi csodagyerek van vagy füllentenek az anyukák vagy én csinálok valamit rosszul?
Figyelt kérdés
Sok olyan választ látok itt amik elgondolkodtatnak engem hogy igaz lehet e mert nekem elnagyolásnak tűnik
pl hogy mondatokban beszél valaki már másfél évesen stb
én rengeteget beszélgetek énekelek mondókázok a lányomnak már magzati kora óta és 22 hósan kb 15-20 szót mond a többinek meg az elejét(első két betű)
de ez csak egy példa olvastam itt már mást is
2011. febr. 8. 14:24
11/14 anonim válasza:
Szia!
Rólam azt mondja a családom, hogy másfél évesen kerek mondatokban beszéltem, a mozgásról nem tudok. De 4-ből a harmadik gyerek vagyok, korán kezdtek kiképezni a testvéreim, 4 évesen tudtam olvasni, 5 évesen írtam folyékonyan, erre meg már én emlékszem. De nem vagyok csodagyerek és béna vagyok minden sporthoz.
12/14 anonim válasza:
sok anyuka, ha kitűnő tanuló a gyermeke, akkor már csodagyereknek hiszi... Pedig a kitűnő tanulás szorgalom és nem ész kérdése, lehet egy IQ teszten csak 95%-ot érne el a lánya, de lehet hogy a kettes tanuló 150-es iq-val rendelkezik...
13/14 anonim válasza:
Én nem vagyok anyuka, de igazából szerintem ez ne zavarjon. Én másfél évesen már elég jól beszéltem a kortársaimhoz képest, és 5 évesen már döcögősen olvastam, és volt egy Disney-könyv, amit fejből tudtam az első betűtől az utolsóig, mert annyiszor elolvastam (egy rövidített Bambi). És akkor mi van? Ettől később nem lettem zseni. Jó tanuló voltam, most egyetemista vagyok, de ettől sem Einstein nem lettem, sem semmi. A suliban úgyis beértek a többiek, hova fejlődni meg már csak a géniuszoknak van, szóval igazából nem csinálsz semmit rosszul. És a tanárok egyébként nem is szeretik, ah egy gyerek úgy megy suliba, hogy többet tud a többieknél, mert za általában unalmában rosszalkodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!