Nigra kérdése:
Hány évesen szültél először és hány babád van most?
Figyelt kérdés
Nekünk egy szem kislány van 19voltam mikor született, párom 20, közel s távol jövőben nem tervezünk még egyet, viszont érdekel, hogy mások hogyan csinálják :)2011. febr. 7. 08:54
11/29 anonim válasza:
23, és csak 1 van, most 24 vagyok
12/29 anonim válasza:
19évesen az első Fiamat, 22é a másodikat, és 31évesen 2009-ben "gratis-ként" :) a harmadikat. Mind a hárman tervezett, nagyon várt Gyermekek. Apukájuk ugyan az...ez ma már 3 vagy több gyerek esetén nem evidens...persze az se baj, sőt!
13/29 anonim válasza:
24 voltam tavaly mikor megszületett a kisfiam és 1-2 éven belül szeretnénk még egy gyerkőcöt!
14/29 anonim válasza:
19 evesen az elsot,Apuka 29.
most 7 hetes a kisfiam
15/29 anonim válasza:
20 éves voltam,mikor született a nagyfiam,ő már 10 éves.
26 évesen született a lányom,és 29 évesen született a kisfiam.
Novemberben voltam 30 éves,gyerekek 10 ill.4 és fél évesek,kicsi pedig 14 hónapos lessz.
Apuka nálunk is ugyanaz.
17/29 anonim válasza:
32 évesen szültem az első és egyetlen gyermekünket, aki ma 15 hónapos.
18/29 anonim válasza:
31 évesen szültem -a ma már 1 éves- kisfiamat.
19/29 anonim válasza:
25.-et töltöttem miután megszületett a kisfiam. jövő hónapban lesz 1éves az életem,tervezzük a másodikat 5éven belül. gratulálok mindenkinek a babájához!
20/29 anonim válasza:
17 évesen az elsőt.Ő most 7 éves.:)Apuka 22 éves
23 évesen a másodikat.Ő most 8 hónapos.:)Apuka 29 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!